Koti-tv laitteiden palautus

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Miten toimin kun palautan koti-tv laitteet? Kun uusin määräaikaisen laajakaista sopimuksen ilman koti-teeveetä asiakaspalvelussa kerrottiin että koti-tv laitteet tulee palauttaa, riittääkö että pakkaan ne laatikkoon ja laitan asiakaspalautuksena postiin osoitteella Itella Logistics Oy E- varasto/Sopimustunnus 619604 Satamatie 37 37800 Toijala. Tarvitaanko jotain lippujejn ja lappujen täyttöjä.Jos saisi ohjeet miten toimin.

7 kommenttia

Moi Buick man1,

kannattaa laittaa mukaan joku paperi, josta ilmenee kuka laitteet palauttaa ja miksi. Tämä ihan sen vuoksi että saadaan sinun asiakastietoihin merkintä palautetuista laitteista. Harmi että Koti Tv ei ole enää käytössäsi mutta toivottavasti voit olla tyytyväinen laajakaistaliittymään.
Moi,

kysyisin tässä, että toiminko samoin, eli lähetänkö tuohon E-varaston osoitteeseen vanhan digiboksini jossain vaiheessa? Tilanteeni on se, että hommasin teiltä uuden tallentavan digiboksin ja nyt tuo alkuperäinen pienempikokoinen ainoastaan pilveen tallentava jäi ylimääräisenä hyllylle.
Hei Fielder!

Voit palauttaa alkuperäisen digiboksin tuohon samaan osoitteeseen. Laita vaikka heti tulemaan, jos olet jo ottanut uuden kovalevyllisen boksin käyttöön. Mukavaa päivänjatkoa!
Käykö tuohon koti-tv digiboksin palautukseen muukin laatikko,en löydä sitä alkuperäistä lootaa mistään, kun yli 2v vuotta ollu niin liekkö edes tallessa?
Moi maveric,
Jos alkuperäinen loota on hukassa, voit käyttää toista laatikkoa. Kannattaa pakata laite niin ettei se varmasti pääse vahingoittumaan kuljetuksessa. Kirjoita laatikon päälle vastaanottajan lisäksi myös omat lähettäjätietosi niin ei tule mitään hämminkiä 🙂
Mia kirjoitti:
Moi maveric,
Jos alkuperäinen loota on hukassa, voit käyttää toista laatikkoa. Kannattaa pakata laite niin ettei se varmasti pääse vahingoittumaan kuljetuksessa. Kirjoita laatikon päälle vastaanottajan lisäksi myös omat lähettäjätietosi niin ei tule mitään hämminkiä :)

No moi, pidänkin nyt kuitenkin nuo laitteet kun saatiin yhteydet kuntoon, niin mihin osoitteeseen tuon
4G-modeemi 10 laitteelle [Huawei E5776] voi palauttaa, sanoivat et mukana on osoite mutta ei vaan ole??
Moi maveric,
Sama osoite toimii myös tässä, eli:
Itella Logistics Oy E- varasto/Sopimustunnus 619604 Satamatie 37 37800 Toijala

Vastaa