Koti-tv pätkiminen, vikailmoituksen teko jne..

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Ongelmana tänään ollut Koti-tv:n pätkiminen 2-3 sekunnin välein. Kuva pysähtyy, ääni räpsähtää ikävästi.

Vika-ilmoituksen tein, lopulta ADSL-puolelle.

Koti-tv:n vikailmoitusta tehtäessä tulee kohta joka suosittelee "Testaa liittymäsi nopeus ja tee vikailmoitus laajakaista liittymästä. Kirjaa nopeustestin tulos lisätietoihin.". Nopeus testatessa oli luokkaa 9.83Mbit/s lataus ja 0,60Mbit/s lähetys. Thompson kuitenkin kättelee nopeuteen 15Mbit/1Mbit, joka on ollut ihan normaalia.

Joka tapauksessa vikailmoitus tehty. Myös Koti-tv puolelle. Pääsi siitäkin eteenpäin kun vastasi että ADSL ei pätki. Eihän se tosiaan ole varmaa että ADSL pätkii, vaikka Koti-tv pätkiikin?

Koti-tv vikailmoituksessa on myös epäselvä kohta Vian tyyppi:

Kanavat eivät näy ollenkaan
Ongelma yksittäisissä kanavissa
Ohjelmatiedot (EPG) puuttuvat tai ovat virheelliset
Ongelma elokuvan tilauksessa
Koti TV tallenteet eivät toimi
Koti TV ei toimi laitevaihdon jälkeen

Tästä puuttui vaihtoehto "Pätkimisongelma jokaisessa kanavassa". Valitsin nyt kuitenkin ensimmäisen vaihtoehdon. Kanavat ei näy ollenkaan (pätkimättä).

2 kommenttia

Hei juhuri,
kiitos palautteestasi koskien vikailmoituksen täyttöä. Tämä on arvokasta tietoa kun kehitämme ja parannamme yhteydenottokanaviamme. Ei haittaa, että olet tehnyt kaksi vikailmoitusta samasta asiasta. Tämä huomiodaan kyllä Vikapalvelussa kun vikailmoitukset tulevat käsittelyyn.
Lauren kirjoitti:
Hei juhuri,
kiitos palautteestasi koskien vikailmoituksen täyttöä. Tämä on arvokasta tietoa kun kehitämme ja parannamme yhteydenottokanaviamme.

Ei h mitä bullshittiä taas.. perus surinavastaus.. itse olen tästä "vian tyyppi"-kohdasta raportoinut ainakin kaksi kertaa ja ehkä n. 1½ VUOTTA sitten. Mitään ei tapahdu surinan osalta. Täällä vaan aina todetaan, että "kiitos palautteesta, laitetaan eteenpäin".. mitään ei tapahdu vuosiin.. jos ikinä. Olette kyllä naurettava firma.. valehtelematta en ole ikinä törmännyt näin p:n firmaan.

Vastaa