KotiTV Laajakaistan avaus kerrostaloon

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Elikkäs haluaisin avata Sonera Viihdepaketin, mutta ku yritän tilata sitä niin en saa valita ollenkaan talonumeroa. Esim. Olisin tilaamas netin osotteeseen Mallikuja 1 D 5, mutta tilauksessa ei pysty valita kuin Mallikuja 1. Jos avaan netin noin niin sittenhän joudun maksamaan koko kiinteistön netistä? Saako sitä nettiä ollenkaan avattua pelkästään yhteen asuntoon? Ja toinen kysymys. Jos avaan Sonera viihteen, niin mitä tapahtuu kun Mtv ja Discovery pakettitarjous loppuu, loppuuko ne autoomaattisesti myös tilauksesta vai jääkö ne tilaukseen ja mun pitäis maksaa niistä norm. hinta sopimuksen loppuun? Eli saako ne lopetettua sitten kun ilmaistarjous loppuu?

2 kommenttia

Jos tilaaminen on jo noin hankalaa niin harkitse tarkkaan. Ongelmat vasta alkavat kun saat paketin tilattua. Asun kerrostalossa ja laajakaista pitäs olla kytketty modemi tullu, mutta mitään ei tapahdu missään. modemi vilkuttaa ettei saa singnaalia vikapalvelusta ei mitään muuta apua ole kuin että se muistuttaa jos teet vikailmoituksen niin tulee 100€ lasku perään. Helpsonin lahjakortti tuli mukaan ja sinne soitettuani selvis ettei mulla ole edes lahjakorttia rekisteröity vaikka lappu tuli. Eipäs yllättäny. Vikapalvelussa palvelee muuten tietokone jonka kanssa on jännä asioida. Mitään ei selviä eikä oo apua, mutta sainpa soitettua lisää puhelinlaskua.

Ainoa varma asia on että lasku alkaa tuleen toimi se yhteys eli ei.


PS. vastausta odotellessa
Saa nähdä toimiiko. Soitin eilen ja tilasin. Pitää kerätä lokia mahdollisista ongelmista jos soneran päässä jotain. Toi robottihan hyvältä kuulostaa...

Vastaa