KotiTV ja HDMI ei toimi enää

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Asia on Soneralla tiedossa ja asiakaspalveluunkin asian tänään ilmoitin mutta nostan aiheen tännekin koska haluan asian ratkaistuksi. KotiTV toimi mainiosti vielä jokin aika sitten kunnes laite päivitti itsensä jonka jälkeen kuvaa ei enää heru HDMI-yhteydellä. Televisioni ei tue SD PAL standardia joten scart-johdon kuvanlaatu on huono ja lisäksi mustavalkoinen. HDMI:llä kuva oli mainio. Käytännössä tilanne on se, että tuo kotitv muuttui osaltani käyttökelvottomaksi. Toivottavasti asiaan on tulossa korjaus nopeasti tai alan katselemaan löytyisikö muita toimivampia ratkaisuja.

T. Mika Kujala

2 kommenttia

Moi kujalmi,
Vikaa selvitetään ja korjataan parhaillaan. Tarkoitus on saada homma kuntoon mahdollisimman pian. Kysyin vikapalvelusta tästä scart ongelmasta. He kertoivat ettei kuvan heikkolaatuisuudesta tai mustavalkoisuudesta scartin kanssa ole tullut yhteydenottoja ja pyysivät vielä testaamaan onko scartin molemmat päät tiukasti paikallaan, löysä kytkentä voi kuulemma aiheuttaa mustavalkoisuutta.
Mutta tosiaan teemme parhaamme jotta palvelu saadaan pian toimimaan kuten pitää!
Kuva on mustavalkoinen koska kotitv scart ei tue jostain syystä kuin PAL standardia ja TV on NTSC. Näin ainakin arvelisin että on asianlaita.

Vastaa