KotiTV joka toimi kuukauden

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Päivää.

Hankin KotiTVn. Se toimi kuukauden. Yhtenä päivänä se sitten päätti mennä jumiin, ei saanut ohjelmistoversiota, jumittui ensimmäisen pallukan kohdalle. Tuli uusi boxi, koska en oikein enää välittänyt koko paskasta, on se homehtunut tuossa pari kuukautta.

Tänään sitten arvelin kokeilla, onhan sentään vapaa päivä. 5 tuntia se haki ohjelmistoversiota ja lähti käyntiin. HD leffat näkyy, pelit ja rensselit toimii, esim Katsomot ja muut helvetin kilkkeet. Mutta itse TV ei toimi sitten millään. Ensin kuului ääni, mutta ei kuvaa. Sitten tuli kuva 2 sekunniksi ja jäi siihen.

Vianmääritys sanoo, että ohjelmaoppaassa on vikaa.

Minä sanon että tämä palvelu on melko hannusta. Palataan Soneran tädit ja sedät huomenna irtisanomisen merkeissä, ei tätä vaan jaksa.

Niin joo, haukuttu on jo meikäläisen vehkeet sun muut, taito ja kaikki... Ainahan se on asiakkaan laitteissa vika. Tällä kertaa ei ole tämän asiakkaan laitteessa vikaa, sen voi tulla asentajakin mulkkaamaan.

Tuossa se boksi taas hakee ohjelmistoa kun resetoin sen, menee se 5 tuntia varmaan nytkin, kokeilen vanhalla boksilla.

1 kommentti

Hei SbY,
asiakastietojemme mukaan liittymälläsi on tällä hetkellä avoinna oleva vikailmoitus ja tilannetta selvitellään. Vikapalvelumme on tarvittaessa yhteydessä sinuun. Pahoittelen tästä koituvaa harmia ja toivon, että mahdollisimman pian pääset taas nauttimaan KotiTV-palvelustamme

Vastaa