KotiTV-ohjelmaopas sekaisin

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Ohjelmaoppaassa YLEn Teema-kanavan ohjelma ei näy lainkaan to 11.4. eteenpäin, vaikka kaikki muut kanavat näkyvät. Sitten myös ohjelmasisällöissä on outouksia, ainakin huomasin että kaksi elokuvaa (suomalaiset ti/ke) oli vaihtanut paikkaa, alkamisajatkaan eivät olleet oikein. Kaikkea en ole tietenkään voinut tarkistaa, mutta ei tämä kohdallaan ole.

5 kommenttia

Hei jwa

Yle Teeman ohjelmatiedoissa oli ongelmaa, mutta vika pitäis olla nyt korjattu.
Ainakaan tuo hakutoiminto ei suostu pelittämään, heittää mitälie random tuloksia haettaessa jotain ohjelmaa. Ollut sellainen jo pari viikkoa, mistä johtuu?
Hei hantta

Annatko esimerkin minkälaista ongelmaa haussa on? Nopealla testailulla haku näyttäisi toimivan normaalisti.
Esim hakusanalla "karvinen" listaan tulee kaksi Karvisen jaksoa, sen jälkeen Nimipäiväonnitteluja ja URHOtv:n ottelukoosteita jne. Joillakin hakusanoilla (esim. "Elokuva") tuloksiin pomppaa "vääriä" osumia myös ns. oikeiden edelle. Eikä haku enää löydä kaikkia ohjelmien esityksiä - ja oppaan tiesot eivät enää ulotu yhtä pitkälle tulevaisuuteen kuin ennen, usein vileä perjantaina saa haettua vain seuraavan päivän tietoja. Turhauttavaa.
Hei hantta

Eli kyse oli digiboksin kautta tehtävästä hausta. Haku näyttää tosiaan toimivan väärin. Nimipäiväonnitteluja ja UrhoTV haut näkyvät vaikka kenttää syöttää sekalaisia kirjaimia. Pistin asiasta tietoa eteenpäin. Pyrimme korjaan vian mahdollisimman pian.

Vastaa