Kotikuitu ja muutto

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Moi, kenenkäs omaisuutta ne kuitumuuntimet olikaan? Jos muuttaa toiseen osoitteeseen johon myös on kuitu saatavilla, muttei kytketty, niin pitääkö se liittymismaksu maksaa (mitäs se nykyään onkaan?) uudestaan ja voiko niitä olemassaolevia laitteita siirtää?

1 kommentti

Hei Nobody,

Kuitumuuntimen omistusoikeus siirtyy asiakkaalle heti kotikuidun toimituksen jälkeen. Jos kotikuitu pitää sisällään KaapeliTV:n, pitää kotikuitu myös KaapeliTV:n vaatimat laitteet sisällän. Nämä laitteet jäävät Soneran omistukseen. KaapeliTV:n saatavuus vaihtelee alueittain. Tarkemman saatavuustiedon saat myyntipalvelustamme.

Mikäli uudessa asunnossa kuitu on saatavilla, mutta kohdetta ei ole vielä kytketty, täytyy liittymismaksu maksaa. Liittymismaksun hinnan saat selville soittamalla myyntipalveluumme ja tekemällä rakennusmaksukyselyn.

Liittymismaksu sisältää asennusmaksun, kuidun päättämisen, kuitupäätteen, kuitumuuntimen laajakaistalle ja KaapeliTV:lle.

Jos siis otat kuitumuuntimen mukaasi, joutuisi seuraava asukas omalla kustannuksellaan hankkimaan uuden.

Tarkempaa tietoa saat ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme. Myyntipalveluun saat yhteyden soittamalla 0800 133 133, ma–pe klo 8–20, la 9–16.30

Vastaa