Kotisivujen päivitys ei onnistu

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Käytän FileZillaa ftp-ohjelmana. Soneran kotisivutiedostojen päivittäminen personal.inet.fi-palvelimelle ei onnistu, vaikka yhteys aukeaa ihan normaalisti. Kerran sain monen päivän yrittämisen jälkeen yhden tiedoston kuin vahingossa läpi, mutta nyt ei taas onnistu mikään. Samalla ohjelmalla saan ilman mitään ongelmia päivitetyksi ylläpitämäni sivut kaupunkimme palvelimelle. Olen jopa aukaissut palomuurin portin 21, joten tietoturvasta takkuilu ei voi johtua. Yritin siirtoa myös Internet Expolerin kautta, mutta sain käyttäjätunnuksen ja salasanan antamisen jälkeen vain tylyn ilmoituksen, ettei sivua voi näyttää.

7 kommenttia

kips kirjoitti:
Käytän FileZillaa ftp-ohjelmana. Soneran kotisivutiedostojen päivittäminen personal.inet.fi-palvelimelle ei onnistu, vaikka yhteys aukeaa ihan normaalisti. Kerran sain monen päivän yrittämisen jälkeen yhden tiedoston kuin vahingossa läpi, mutta nyt ei taas onnistu mikään.


Ihan normitilanne Soneran ftp-palvelimella. ;-)

Aika usein siellä näyttää olevan jotain pientä häikkää. Testasin juuri äsken mainitsemallasi ohjelmalla ja ainakin nyt yhteydet näyttävät pelaavan. Selaimen kautta ei kannata yrittää siirrellä tiedostoja. En jaksa selittää miksi. Usko vain vanhempaa. 😉
Eipä onnistunut täällä nytkään. Uskonhan minä, ettei selaimella kannata tiedostoja siirrellä, sen kuin turhaannuksissani kokeilin... Tuskin olet vanhempi, VanhaJaKiukkuinen, mutta kiukkuisempi saatat olla.
Sanoo: eläkeläismummo kips
kips kirjoitti:
Eipä onnistunut täällä nytkään. Uskonhan minä, ettei selaimella kannata tiedostoja siirrellä, sen kuin turhaannuksissani kokeilin... Tuskin olet vanhempi, VanhaJaKiukkuinen, mutta kiukkuisempi saatat olla.
Sanoo: eläkeläismummo kips


Sitten ongelma lienee tuolin ja näppiksen välissä. Josko pyydät sitä nuorempaa polvea tsekkaamaan sen Filezillan asetukset. Tai kokeile jollain muulla ftp-ohjelmalla. Tai eihän siihen erillistä ohjelmaa tarvita, tiedot siirtyvät komentokehotteessakin. 😉
Sinulla on hyviä neuvoja, mutta kun samalla FileZillalla kulkevat tiedostot vaivatta toiselle palvelimelle, eikä Soneran palvelimen osaltakaan asetuksia muutetu sen jälkeen, kun avasin sivut. Meillä muuten on niin päin, että nuori polvi pyytää apua minulta tietokoneongelmissa.

Toivoisin, että sieltä Sonerasta joku vastaisi viestiini. Koko kaapelilaajakaista takkuilee aika usein. Soneran avustajasta ei ole mitään iloa. IE:n vianmäärityksellä saan internetyhteyden palautetuksi, mutta silloinkin tulee ilmoitus, että ftp-yhteyden palauttaminen ei onnistunut.

kips
Hei kips,
lisäisitkö asiakasnumerosi profiiliisi? Tarkistamme, jos voisimme tätä kautta olla avuksi sinulle.
Tiedoksi: Lisäsin asiakasnumeroni profiiliin.
Päällisin puolin tuosta liittymästä ei löytynyt syytä miksi se takkuilee. Tuosta siis sinun kannattaa tehdä vikailmoitus joko soittamalla Vikapalveluumme 0206 90101 tai jättämällä heille asiasta palvelupyynnön. Samalla voit ottaa esille tuon ftp-ongelman, jos se on vielä ajankohtainen.

Vastaa