Kummallinen maksukehotus

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei!

Nyt 14.3. tuli postissa 45,52e maksukehotus. Laskun alkuperäinen päivämäärä on 24.02.2014. Liittymä oli HOAS-kämpässä, josta muutin pois 1.1.2014.

HOASin poismuuttoilmoituksessa kysyttiin, mitä haluan tehdä nettiliittymälle, ja valitsin että lopeta muuttopäivänä. Ainakin oletin että se tarkoitti että he sulkevat sen minun puolestani.

Mistäköhän tässä on nyt kyse? En ole mielestäni saanut enää soneralta sähköpostiini laskuja, enkä pääse enää Soneran "omille sivuilleni" tarkistamaan olenko maksanut viimeisenkin laskun (pitäisi olla maksettu).

2 kommenttia

Moi kayttaja25! Laajakaistalaskut lähetetään parin kuukauden viiveellä ja kyseisellä laskulla veloitetaan maksut ajalta 1.11.2013-31.12.2013. Alkuperäinen lasku on lähetetty hotmail.com-osoitteeseen. Oletko tarkistanut roskapostikansion, josko lasku olisi mennyt sinne? Jotkut sähköpostipalvelut tulkitsevat laskumme roskapostiksi jostain syystä.

Liittymä on kyllä irtisanottu vuodenvaihteessa eli sen suhteen asia on kunnossa.
Jaahas, olen näköjään saanut sen, mutta hukkunut sähköpostivirtaan. Elin myös siinä uskossa, että laskut olisivat ajan tasalla.

Kiitos vastauksesta!

Vastaa