Kummallisen suuri lasku

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Ihmettelen tuota laskun suuruutta. Vaihdoin liittymäpakettiin jonka hinta on tarjouksen kanssa n. 25 € mutta nyt liittymän kuukausi ja kytkentämaksut ovat 54,90 €. Mistä tämä johtuu? Tein sopimuksen muistaakseni viime kuun loppupuolella, tarkkaa päivämäärää en muista.

5 kommenttia

Hei Trixia! Vaikuttaa siltä, että kampanja-alennus puuttuu liittymältä. Lisäätkö asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin tarkistetaan asia, kiitos!
Vaihdoin liittymäni Soneralta Telefinlandiin ja nyt sain samalle laskutusjaksolle kaksi laskua. Ensimmäinen on tosiaan tuo Telefinlandilta tullut liittymälasku (20€) ja tämän lisäksi tuli Soneralta päälle 60 euron lasku. Liittymänvaihto tosiaan maksoi tuon reilu kolme euroa, mutta mitä nämä loput eurot ovat tässä laskussa? Minulla oli ennen Soneralla 20 euroa kuussa maksava liittymä.
Hei postimi! Tarkistatko vielä tuon asiakasnumeron. Lisää se ilman välilyöntejä, sillä nyt siitä näkyy vain kaksi ensimmäistä numeroa.
Asiakasnumero päivitetty
Liittymä on näköjään ensin siirretty toisen henkilön nimistä sinun nimiisi Soneralle ja tämän jälkeen heti Tele Finlandille. Tämän vuoksi kuukausimaksut ovat ehtineet muodostua ja sinulle on lähetetty myös Soneran lasku. Tämä on luonnollisesti aiheeton eli voit nakata sen roskiin. Hyvitän laskun kokonaisuudessaan täältä käsin.

Vastaa