Kuuluvuuspalautteisiin vastaaminen soneralta

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moro

Vastaako sonera kuuluvuuspalautteisiin ollenkaan?? olen nyt tehnyt kolme kuuluvuuspalautetta koskien helsingin keskustan 3G ja 4G kuuluvuutta ihan keskeisiä paikkoja koskien. ja millä aikataululla ja vauhdilla 3G JA 4G Verkkoja yleisesti ottaen helsingissä parannetaan ja laajennetaan??

3 kommenttia

Hei Samiss80!

Kyllä kuuluvuuspalautteisiin vastataan, mutta monesti käy niin, ettei asiaan ole mitään uutta kerrottavaa. Mastojen parannukset on monesti pitkiä prosesseja, jotka vaativat suunnittelua ja aikaa. Tietoja verkkojen paranuksesta löytyy myös sonera.fi sivulta: http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/verkkokartat/verkkojen+rakennus?someid=some3827 . Jos haluat tarkempaa tietoa jostain tietystä alueesta, niin autamme kyllä täällä mielellämme.
Hei

Haluaisin tietää onko seuraaviin paikkoihin parannusta tiedossa.

leikosaarentie 4 (4G kuuluvuus)

Annankatu 23 ( 3G ja 4G kuuluvuus)

kaisaniemenkatu 13 ( 3G ja 4G kuuluvuus)

kaikki osoitteet helsingissa
Hei samiss80!

Kiitos viestistäsi.

Todennäköisesti oletkin jo tutustunut uudistuneeseen peittoaluekartaamme osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... luekartta/

Osoitehaulla voi hakea eri verkkojen peittoalueen eri osoitteissa. Ilmoitetut peittoalueet ja tiedonsiirron nopeudet ovat suuntaa-antavia. Verkon laatu vaihtelee riippuen pinnanmuodoista, etäisyydestä tukiasemaan sekä rakennuksista. Esimerkiksi, jos tukiaseman sekä liittymän käyttöosoitteen välissä on paljon korkeita rakennuksia, saattaa kuuluvuus olla osoitteessa heikko varsinkin 3G- ja 4G-verkoissa.

Leikosaarentie 4: Tämän osoitteen lähistöllä n. 400-600 metrin etäisyydellä on kolme 4G-verkon tukiasemaa eri ilmansuunnissa. Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia uusista 4G-verkon tukiasemista alueelle.

Annankatu 23: Tämän osoitteen lähistöllä n. 100 metrin etäisyydellä on kaksi 4G-verkon tukiasemaa ja alle100 metrin etäisyydellä on 3G-verkon tukiasemia. Tämänkään alueen lähistölle ei ole tulossa parannuksia ainakaan aivan lähiaikoina kumpaankaan verkkoon.

Kaisaniemenkatu 13: Tämän osoitteen lähistöllä 70-200 metrin etäisyydellä on kaksi 4G-verkon tukiasemaa sekä useita 3G-verkon tukiasemia. Tämänkään alueen lähistölle ei tällä hetkellä ole suunnitelmia verkkoparannuksista.

Vaikka tällä hetkellä ei ole suunnitelmia parannuksiin kyseisillä alueilla, voivat suunnitelmat toki muuttuakin.


Ystävällisin terveisin

Tapani V

Vastaa