Kuva pätkii

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Mikähän on vikana, kun digiboksin kuva pikselöityy/pätkii itä-vantaalla? On vaivannut jo useana päivänä. Kokeiltu on kahdella eri boksilla (humax c-fox ja maximum C-3001 CX) ja varmasti ehyellä kaapelilla. Jännä juttu on se, että television (LG) omalla virittimellä häiriöitä ei ilmene. Onko signaaliin tehty jotain muutosta ettei nuo vanhat digiboksit sitä enää pysty lukemaan?

1 kommentti

Hei Pirkka,

Eri laitteiden virittimien herkkyys voi olla hieman erilainen. Voi olla siis että signaalin taso on juuri sen verran heikko, että digiboxit alkavat häiriöilemään, mutta TV:n viritin vielä pystyy signaalin käsittelemään.

Olitko kokeillut digiboxit samasta antennipistokkeesta kuin tuon TV:n? Testasitkö myös samalla kaapelilla, millä tuo TV toimi?

Verkossamme tehtiin jo jokin aika sitten muutoksia, joiden jälkeen muutamilla digiboxeilla on ollut ongelmia. Nämä ongelmallisiksi todetut digiboxit on listattu sivuillamme. Ongelmallisiksi laitteiksi on todettu ainankin Maximum C-3001 CX.

On hyvä myös tarkistaa löytyykö digiboxi testatutlaitteet.fi sivustolta. Sivustolla on listattu ne laitteet, jotka on todettu toimiviksi kaikissa Kaapeli-TV verkoissa. Humax CX-Fox CII on täällä ainankin listattu laitteeksi joka on testattu toimivaksi.

Olisiko sinulla mahdollista testata molempia tai toista digiboxia jossakin toisessa osoitteessa? Näin voisi ainankin varmistaa ettei kyseessä ole laitteesta johtuva ongelma.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Vastaa