Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
kaibatm_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Laajakaista Valokuitu käyttöön otto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei,

Tilasin Kodin Netti Teho 50-100 M laajakaista valokuitu liittymän (liittymänumero 346-494450) 1.4.14 alkavaksi. Sain vaihvistusviestin, että liittymä on käytettävissä mutta tietokone tai reititin ei havaitse internet-yhteyttä. Kokeilin liittää tietokoneen ethernet johdon avulla seinän ethernet paikkaan sekä suoraan huoneistojakokeskukseen mutta kone ei löytänyt internetyhteyttä. Mikä avuksi?
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei kaibatm,

Vilkaisin liittymääsi ja näyttäisi siltä että yhteys toimisi nyt normaalisti? Onko ongelma jo selvinnyt? Tuohon saamaasi Zyxelin reitittimeen tulisi syttyä "maapallon"-valo vilkkumaan jos yhteys muodostuu verkon kanssa normaalisti. Tämän jälkeen yhteyden tulisi toimia myös koneellesi jos liität sen suoraan kiinni zyxelin laitteeseen.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut