Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jarno193_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Laajakaistan peruminen?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei, miten onnistuu soneran kiinteistö laajakaistan peruminen? Tarkoitukseni oli hankkia se vain väliaikaisesti, kunnes taloyhtiöön tuli vaihtumaan uusi netin tarjoaja. Alunperin kiinteistö laajakaistaa tilatessani se ei ollut määräaikainen, mutta nyt soneran "omit sivut" näyttää 24 kk sopimuskautta. Soneran 100 Mbit/s netti ei näytä olevan edes enää toiminnassa asunnossani. Sain myös sonera viihteen puhelimen kautta, mutta silloinkaan ei ollut mainintaa määräaikaisesta sopimuksesta. Ja nyt molemmat näyttävät 24 kk sopimuskautta.
1 vastaus
Heikki-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 495 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Jarno193!

Pahoittelut pitkästä vastausajasta! Talon asukkaita onkin jo varmaan tiedotettu siitä, että liittymät lakkaavat toimimasta 13.2., koska taloyhtiö on irtisanonut kiinteistösopimuksen kanssamme. Eli sopimuksesi meidän kanssamme päättyy jo huomenna.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa _http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista _http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä _http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut