Laajakaistan riittävyys?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Minulle avattiin koti-tv ja samalla "kolminkertaistettiin" laajakaistan nopeus. Alun perin nopeus oli 8 megaa, todellisuudessa reilun 6 megaa. Nyt noston jälkeen se pompsahti peräti 8,3 megaan ja mietin että riittääkö tämä edes näiden elokuvien katseluun vai tuliko hukkainvestointi? Sinänsä huvittavaa että 200% korotuksen sijasta minulle näköjään myytiinkin 30% korotus nopeuteen...

1 kommentti

Liittymäsi on kyllä konfiguroitu nopeuteen 24/1 ja modeemisikin saa yhteyden käteltyä päälle hyvällä nopeudella, joten nopeus ei näyttäisi rajoittuvan 8 megaan ainakaan modeemin ja keskuksen välillä. Matka keskukseenkaan ei näyttäisi olevan liian suuri.

Jos sinulla on käytössä muita laitteita modeemin ja tietokoneiden välissä, kannattaa yhteyttä testata ilman niitä. Samaten, jos tietokone on yhteydessä modeemiin langattomasti, testaa yhteyttä verkkokaapelilla. Jos näistä toimenpiteistä ei ole apua ja elokuvatkin pätkivät digiboksin kautta, kannattaa liittymästä tehdä vikailmoitus joko soittamalla vianrajausautomaattiin tai jättämällä yhteydenottopyynnön Omien sivujen lomakkeella.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa