Laajakaistayhteys puoleksi vuodeksi?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tilanteeni on sellainen, että muutin toiselle paikkakunnalle töiden perässä ja tarkoitus olisi viipyä noin puoli vuotta. Asuin aikaisemmin tyttöystäväni kanssa ja meillä oli (hänellä on edelleen) Soneran laajakaistayhteys. Nyt tarvitsisin laajakaistayhteyden Soneralta puoleksi vuodeksi mutta kaikki sopimukset ovat 24 kk pituisia ja itselleni riittäisi noin puoli vuotta, jonka jälkeen palaan asumaan tyttöystäväni kanssa taas.

Joten, kysymykseni on: Voinko purkaa 24 kk laajakaistasopimuksen 6 kk jälkeen sillä perusteella, että muutan takaisin tyttöystäväni luo ja siellä on jo Soneran laajakaista? Sillä eihän ole mitään järkeä maksaa kahdesta yhteydestä samaan osoitteeseen.

Kiitos vastauksesta!

2 kommenttia

Ei, maksamatta 18 kk maksuja tyhjästä.

Suosittelen katsomaan toistaiseksi voimassaolevien palveluiden hintoja. Sonerallahan nämä tiedot ovat
tiskin alla, joten joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli välttämättä haluat juuri Soneran laajakaistan.

Kannattaa myös tarkistaa muiden operaattoreiden tarjonta. Muut kuin Sonera julkaisevat hinnastonsa yleensä ihan netissä, ettei tarvitse roikkua puolta tuntia puhelimessa vain saadakseen tietää liittymän hinnan.
Hei Jebs_2 ,

tässä tapauksessa suosittelen, että soitat maksuttomaan Myyntipalveluumme 0800 133 133. Kyllä sinulla on mahdollisuus tilata laajakaista myös toistaiseksi voimassa olevalla liittymällä, mutta silloin liittymä on tietysti normaalihintainen.

Vastaa