Lan liittymät ei toimi Thomson TG789vn

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Minulla on kotona 4 huoneessa ethernet- liittymät johdoilla vedetty. Syksyllä ne vielä toimi. Varsinainen tietokone , joka on päivittäisessä käytössä, on huoneessa n. 1. No , olikohan se marraskuussa kun postissa tuli uusi Thomson-modeemi, jonka tietenkin heti otin käyttöön. Toimii ok. olohuoneessa olevassa netti-tv-päätteessä ja tässä 1- tietokoneessa. Mutta nyt kun on vieraita tulossa , niin aattelin laittaa myös vierashuoneen tv:n siihen kuntoon , että voi netissä pyöriä, niin eipäs olekaan nettiyhteyttä. Eikä ole sinä toisessakaan huoneessa, kokeilin myös kannettavalla koneella. Toin myös sen kannettavan samaan liittymään , missä 1-kone toimii, ei toimi siinäkään. Siis ongelma kohdistuu oman järkeni mukaan Thomsonin asetuksiin. Mutta niitä ei näköjään voi muuttaa.
Kun menee selaimella sinne hallintasivuille, siellä ollaan "administratorina" mutta ei silti voi mitään tehdä. Mikä on vikana?

1 kommentti

Eli yhteys toimii (johdollisena) vain KotiTV:n osalta ja samassa huoneessa sijaitsevassa koneessa, mutta jos tämän koneen vaihtaa -> netti ei toimi tai jos modeemin muista porteista yhdistää kahteen muuhun huoneeseen näissäkään yhteys ei toimi?

Antavatko koneet millaisia virheilmoituksia (yhteys on vajaa, verkkokaapeli ei ole kytketty tms.) ?

Vastaa