Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tietoviisas_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Langaton netti Vuosaaressa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei, Minulla 2 vuotta ongelmia Soneran nettiyhteyksien kanssa Meri-Rastilassa, 4g Galaxy note 10.1 ei juuri koskaan toimi 4 g yhteydellä ja YLE areenaa ei voi katsoa ollenjkaan. Minulle sanottin että kun vaihdan langattomaan laajakaistaan kotona asia korjaantuu. Asennus tapahtui viime perjantaina 15.8 toimii vielä huonommin pätkii koko ajan ja yhteys katkeilee muutaman minuutin välein. Tänä aamuna Internet kohdalla oli punainen valo, mikä avuksi, myös Samsung note kännykkä 3g pätkii jatkuvasti eikä toista liikkuvaa kuvaa, ollessani muualla (maall) toimii moitteettomasti, tulisiko vaohtaa operaattoria?
1 vastaus
TapaniV_
Telialainen
Telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 767 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Tietoviisas!

Kiitos viestistäsi. Jotta voimme kohdistaa kysymyksesi oikeille liittymille, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi asiakasnumerosi (10 numeroa), joka löytyy esimerkiksi liittymäsi laskuista. Asiakasnumerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan asiakasnumerosi => Lähetä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut