Lankaliikenne

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 8 katselukertaa

Olisin tiedustellut kuinka saan irtisanottua Soneran puhelinliittymän? Liittymänumeroni on (05) 474xxxx.

Olen yrittänyt useaan otteeseen saada teihin yhteyttä, mutta puhelimitse se on toivotonta.

Ystävällisin terveisin Jorma Ropponen

3 kommenttia

Lankapuhelimen omistajan tulisi soittaa Asiakaspalvelun numeroon 0200 17000 ja hoitaa irtisanominen sitä kautta. Liittymän irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Sonera näyttää varsin aktiivisesti pyrkivän ainakin yritysasiakkaista eroon.

Ensinnäkin laskutuslisää yritettiin nostaa peräti 10 euroon laskua kohti (lisäystä 100% entiseen) ja nyt näyttää lankaliittymän perusmaksuun tulleen 36% korotus syyskuun alusta. Lieneekö viimemainitusta edes etukäteen ilmoitettu.

Irvokkainta on, että Sonera mainostaa laskulla suoraveloitusta. Älkää hyvät ihmiset vaan missään nimessä antako Soneran tai ylipäänsä minkään yrityksen velottaa laskuja suoraan tililtänne. Jos näin tekee, on maksajalta kontrolli tuleviin laskuihin jälleen pari askelta kauempana.

Ei ihme, että ihmisillä on paljon maksurästejä, kun yritystoimintaa ja koko yhteiskuntaa samalla viedään suuntaan, jolla ihmisten kontrolli omista asioista häivytetään mahdollisimman kauas.

No, niin tai näin yleisellä tasolla, mutta sonerasta pitää nyt ainakin oman yritykseni pyrkiä aktiivisesti eroon. Jos Soneran annetaan toimia näin reagoimatta asiaan, tulevat muut toimijat vääjäämättä perässä.

Terv: Harri Markkula
tilator: Paperilaskun veloitus muuttui 1.5.2011 alkaen 10 euroon/lasku. Tavoitteenamme on toimittaa mahdollisimman moni lasku sähköisessä muodossa ja tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoisia laskutuspalveluita. Suoraveloitus on yksi näistä vaihtoehdoista.

Yritysasiakkaiden käytössä olleet lankapuhelinliittymät muutettiin 1.9.2011 alkaen yrityspuhelinliittymiksi. Tästä lähetettiin tiedote yritysasiakkaillemme. Muutos ei vaatinut toimenpiteitä asiakkaan puolelta, mutta se vaikutti liittymien kuukausimaksuihin, jotka nykyään hinnoitellaan aluekohtaisesti. Mikäli haluat lisätietoa asiasta, otathan yhteyttä yritysasiakaspalveluumme p. 0200 18818 (ma-pe 8-16.30).

Vastaa