Lappeenranta 100/5mbit huoh.

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Oon tässä ny toista vuotta ollu ilman toimivaa yhteistä televisio/nettiyhteyttä. Jos käytän jakajaa, vain televisio toimii. Ilman jakajaa taas netti toimii. Otetaan vielä huomioon että tämä yhteys ja tv toimi vuosikaudet jakajan kanssa kunnes se jatkuva vääntäminen alkoi parisen vuotta sitten.

Noin viikko sitten yhteys meni poikki omia aikojaan useammaksi tunniksi joten päätin kokeilla taas kerran onneani ja iskin jakajan kiinni ja tein vikailmotuksen, et josko ne arvot saatais kohdilleen samalla kertaa.

Näin kävikin. Yhteys palasi, arvot oli kohdillaan jopa jakajaa käyttäessä ja yhteinen netti sekä tv-kuva toimi.

Mikä tänä aamuna muuttui kun yhteys meni poikki? Sunnuntaina, joskus yhdeksän tai kymmenen maissa aamulla yhteys on taas katki. Alkuun arvot näyttä ihan normaaleilta joten vika on jossain muualla.

Nyt illalla tarkistaessa Receive power levelit on ihan harakoilla, jakajan sotkiessa arvoja. Sen kun ottaa pois niin tadaa, nettiyhteys taas skulaa. Miten on mahdollista että viikon tämä systeemi toimi moitteetta mutta nyt taas ei?

Joo tiedän, multimediarasia. Miksi tämä toimi ennen mutta ei nykyään?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Tekniikka on ihmeellistä.
Hei TommiS,

Mikäli ongelma tuntuu esiintyvän ainoastaan kun jakaja on käytössä, niin suosittelisin vaihtamaan tuon jakajan aluksi. Jos ongelma sen jälkeen jatkuu, niin kannattaa tehdä uudempaa vikailmoitusta, niin saadaan ongelma uudelleen selvitykseen.

Vastaa