Lasku normaalihintainen, vaikka on sovittu tarjoushinta

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Sain tekstiviestin, jossa tarjottiin Tuplanetin jatkoa samaan hintaan, 29,90 €, kuin edellinen kaksivuotistarjouskin. Vastasin siihen hyväksymällä tarjouksen, mutta nyt saamassani toukokuun laskussa, on uuden kaksivuotiskauden osuus normaalihintainen.

Miksi kirjallinen yhteydenotto teihin on näin hankalaa? Tuntuu kyllä suorastaan naurettavalta ja uskomattomalta että operaattoriin ei saa yhteyttä sähköpostilla! En periaatteesta halua maksaa kallista puhelumaksua jonotuksineen, jotta saisin oikeasummaisen laskun. Etsin sivuiltanne kauan sähköpostiosoitetta, kun en voinut ymmärtää, että vain keskustelupalstan kautta pääsen kirjoittamaan asiani. Eikö teillä ole edes palautelomaketta? Outoa "asiakaspalvelua" v. 2013.

2 kommenttia

Terve isanta,

Meille voi lähettää sähköpostia Omien Sivujen kautta: http://www.sonera.fi -> Omat Sivut -> Apua ongelmiin -> Lähetä viesti asiakaspalveluun. Vastaamme sieltä sähköpostitse tai puhelimitse, asiakkaan toiveen mukaisesti. Yleisiin asioihin sopiva palautelomake löytyy täältä.

Jostakin syystä näyttää tosiaan jatkopaketin kytkentä epäonnistuneen, pahoitteluni! Olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta niin saadaan asia korjattua.
Sain taas laskun, jossa on väärä loppusumma. Heinäkuun laskussa on 1.-4. päivä syystä?? laskettu normaalin hinnan mukaan mutta loppukuu voimassa olevan sopimushinnalla. Sopimus on ollut voimassa toukokuusta lähtien.

Ei näitä asioita voi hoitaa neuvomanne polun kautta, (kannattaisiko ihan itse kokeilla, ennen kuin neuvoo) koska lopulta tulee teksti: "Pahoittelemme, mutta emme voi tarjota itsepalvelua tästä asiasta. Voit varata sinulle sopivan ajan asiakaspalvelusta ja me soitamme sinulle, vaihtoehtoisesti voit soittaa asiakaspalveluun".

Kyllä pitää olla mahdollista hoitaa tällaiset asiat sähköpostilla! Asiakkaan ei kuulu maksaa laskuttajan virheistä aiheutuneita puhelumaksuja, varata mitään aikoja päivystääkseen kiireisinä työpäivinään puhelintaan eikä liittyä Facebookiin asian takia!

Vastaa