Lasku tuplaantui

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Helmikuussa Soneralta soitettiin ja kysyttiin haluanko nostaa laajakaistaliittymäni nopeutta 100 megaan . Saisin modeemin ja koti tv :n boxin hintaan 29.90 € kertamaksulla ja liitymän 19,90 € / kk . Nyt kumminki tulee yli 40€ laskuja joka kuukausi vaikka sanoin puhelimessa sille myyjälle että en katso televisiota lainkaan enkä tarvitse koti tv:tä mutta se vaan lähetettiin . Ihmeellistä pakkomyyntiä harrastatte . Nyt en saa vuokrarahoja kokoon kun elämä on muutenkin tiukalla . Häätö uhkaa ton huijauksen takia ja koko elämä menee pilalle Soneran takia 😢

5 kommenttia

Tuo tupla ei ainakaan johdu koti-tv:stä sillä se on ilmainen.
Moikka Lepakkomies!

Kurja kuulla, että laskuasioissasi on epäselvyyksiä. Voisin kuitenkin olla avuksi, jos lisäät asiakasnumerosi profiiliisi. Siten voin tutkia sopimuksesi tietoja ja selvittää asiaa!
Kiitos .

Minulle ei ole ilmoitettu edes mitä tähän pakettiin kuuluu . Kaikki perustuu vain puhelinkeskusteluun jossa mut puhuttiin ympäri lupaamalla nostaa laajakaistanopeuttani ja halventamalla kuukausimaksua .
Väkisin annettiin joku digiboxi ja 2 kk ilmaiskanavia kaupan päälle vaikka en edes halunut . Voisivat edes ilmoittaa mitä kanavia nyt saan tällä 44 ,84 € /kk jos vaikka joskus vahingossa avaisi tv:n ?
Hei!

Tilanteessasi oli tosiaan käynyt niin, että Viihdepaketin lisämaistiaisena tullut kanavapaketti oli jatkunut maksullisena 2kk kokeilujakson jälkeen. Asia saatiinkin mukavasti kuntoon Asiakaspalvelussamme. Aurinkoista kesänjatkoa sinulle Lepakkomies!
Kiitos hyvästä palvelusta ja siitä että asia saatiin hienosti kuntoon . Mukavaa kesää sinne Soneraan 🙂

Vastaa