Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Drosanski_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 6 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Lasku

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei,
Maaliskuussa sain helmikuuhun 80 euroa! Soitin ja kertoi poistaakanavat MTV Total ja VIASAT , sittenkanavat poistettiin välittömästi ja nyt sain laskun 76,24 minulla ei ole niitä kanavia ! Tällä kertaa en maksa , harmi pelasin . Ennen kuin minusta tuli teidän asiakkaalta kysytäänpaketti € 19,90 + TV kaksivuotisen sopimuksen . Sitten sain sopimuksen Yhteensä sisältyy MTV ja VIASAT ohjelmia, jos en pidä niistä ! Ja minä kutsuin joku mies tarjoaa samaa ohjelmat mutta sanoin etten halua, koska en ole ostanut tv, ja hän kysy minua, miloin mä voi ostaa tv ja minun vastaus oli en tiedä, mutta niiden ohjelmat olivat. Jo ajatellut purkaa sopimus kanssasi!
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi Drosanski! Huomasin, että olitkin ollut jo yhteydessä asiakaspalveluumme ja laskuasia on selvitetty. Asia lienee siis kunnossa?
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut