Laskun eräpäivän siirtämisestä toistamiseen

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa

Hei!

Kun Omilta sivuilta on siirretty puhelinlaskun (sis. useamman liittymän laskun + nettitikkulaskun) eräpäivää kuukaudella eteenpäin, niin onko ko. laskua vielä mahdollista siirtää toisen kerran kuukaudella eteenpäin?

Kyseessä ei ole mistään juuri nyt avoinna olevasta laskustani, vaan kysyn tuota ihan etukäteen, koska tiedän, että tämän vuoden puolella saattaa mitä tod.näk. tulla ongelmia puh.laskujen maksamisen kanssa...

Jos uusi eräpäivän siirto ei ole mahdollinen, niin kuinka kauan kertaalleen siirretty puh.lasku voi olla maksamatta, ennen kuin liittymä menee kiinni?

1 kommentti

Hei Tepa_79 !

Omilta sivuilta eräpäivän tuplasiirto ei ole mahdollista, mutta asiakaspalvelun kanssa voi maksuajasta keskustella. Laskua voi maksaa esim. erissä, jos kertamaksu ei ole mahdollista. Odotamme maksun suoritusta muutaman päivän sovitusta eräpäivästä, eli normaalit pankkipäivät mitkä voi maksun siirrossa pankista meille kulua. Kannattaa siis olla meihin yhteydessä mahdollisimman pian, jos tulee tilanne että laskulle maksuaikaa tarvitsee.

Vastaa