Laskun tilaaminen ,Telia Sonera Finance

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Hei,

Kuinka e-laskut tilataan Omien Sivujen kautta Sonera Rahoitus yhtiöltä? Sain tietää että on mahdollista. Haluaisin maksaa ennakkoon laskun. Vastaanottaja Telia Sonera Finance. Ja maksu nettipankin kautta.

5 kommenttia

Hei wheeler!

Omien Sivujen kautta Sonera Rahoituksen laskuihin on mahdollista lisätä sähköpostilaskutus. e-Laskut sen sijaan kytketään siellä omassa verkkopankissa. Tiedot e-laskun kytkemiseksi löydät ensimmäiseltä Telia Sonera Financen paperilaskulta.
Hei Merja,

E-lasku on kytketty nettipankissa. Laskuttaja Telia Sonera Finance. Mutta kuinka laskun saa tilattua sinne? Luin papereista että ensimmäinen lasku on paperilasku, ja tämän haluaisin välttää. Voitko Merja vahvistaa että lasku tulee e-laskuna, jos e-lasku on kytketty pankissa.
Hei Wheeler!


Rahoitustuotteissa ensimmäinen lasku tulee joko paperisena/sähköpostilla. Ensimmäisestä laskusta ei veloiteta, vaan sen tiedoilla voi kytkeä E-laskun. E-laskun tietoja ei pysty etukäteen ennen ensimmäistä laskua kytkemään.
Asia selvä. Kiitos Henry infosta. Toivottavasti tulee s-postilasku!!
TIEDOKSI KAIKILLE SONERA FINANCE ASIAKKAILLE JA SONERA FINANCE YHTIÖLLE.

Jos odotatte ensimmäistä laskua ja laskuttajana on Sonera Finance, tarkistakaa Omat Sivut/ rahoitustuotteet/ laskut. Löysin oman laskun sieltä, vaikka lasku pitI tulla joko postitse tai s-postilaskuna. Yllätykset ei loppunut siihen! Eilen löysin laskun myös nettipankista! Eräpäivä on viikon päästä, mutta se riittää minulle, koska e-lasku on minulle sopivin ja käytännöllisin.
Ohjeiden mukaan e-laskua ei voi kytkeä(nettipankista löytyi: Laskuttaja Sonera Finance) ennenkuin ensimmäinen lasku on tullut, mutta e-lasku tuli sittenkin. Alusta asti pyysin e-laskua ja Sonera järjesti sen!!. Asiakaspalvelua parhaimmillaan! Kiitos Sonera!
Toivottavasti tästä palautteesta on hyötyä. Kaikki asiakkaat ei välttämättä hyväksy tätä laskutustapaa, joten ehkä myös Sonera Finance haluaa tarkistaa rutiinit.

Vastaa