Laskussa liikaa veloitusta

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

en viitsisi/ehtisi jonotella asiakaspalveluun joten ajattelin jos asian voisi hoitaa tätä kautta kun vapaita soittoaikoja ei ole.

Laskussani 67381843 on veloitettu samoista kanavista kahteen kertaan, vaihdoin mtv3- ja canal+-kanavapakettini mtv3 totaliin marras-joulukuun vaihteessa, mutta vanhasta mtv3 -paketista silti veloitetaan tuolla laskulla määräaikaisen sopimuksen loppusumma 46,30€ (n.3kk)? Eihän tää nyt oikein käy järkeen kun kyseessä kuitenkin samat kanavat 🙂, ja puhelimessa ei mainittu tästä tilauksen yhteydessä.

Toinen asia: Spotifyn piti irtisanoutua saman tien kun soitin teille 15.1, vieläkin näyttäisi olevan premiumina?

Voisitteko vaikka soitella tai vastailla tässä, ilmeisesti näätte tietoni kun asiakasnumeroni on asetuksissa?

Kiitoksia!

Yst.terv. Joni

3 kommenttia

Heippa Mokkelson!

Toden totta tätä 46,30e veloitusta ei pidä laskulla olla. Nyt on tallennusvaiheessa jäänyt tarvittavat muutokset tekemättä, joten siksi veloitus nyt laskulla seisoo 😞 Pahoittelut tästä!
Vähennä laskun loppusummasta tämä 46,30e ja teemme hyvityksen täältä.
Mitä Spotify Premiumiin tulee, on irtisanominen tehty mainitsemallesi päivälle 15.1.13. Tällä laskulla on kuitenkin joulukuun kuukausimaksu, joten silloin palvelu on ollut vielä käytössäsi. Seuraavalla laskulla näkyy sitten toki, ettei Spotify Premiumia ole enää veloitettu 15.1. jälkeen.
Onko tämä näin ok?
Hauskaa päivää sinne!
Moi ja kiitos vastauksesta.

Kanavapakettijuttu ok, Spotify-asiassa tarkoitin sitä että Premium on vielä nytkin käytössäni (ohjelman yläpalkissa näkyy "Spotify Premium" ja myös mobiilitoisto toimii) vaikka se lopetettiin 15.1. Eihän se toki minua haittaa jos se on ilmaiseksi jäänyt päälle, mutta ajattelin että veloituskin rullaa koko ajan 🙂 Mutta ilmeisesti asia on kunnossa, kiitoksia vaan.

Päivänjatkoja sullekin,

-Joni
Ohhoh, vai toimii! Varmaan nyt hieman viivettä, että menee perille irtisanominen Spotifylle asti. Mutta tosiaan se on poistettu meiltä silloin 15.1. joten veloitusta ei sinulta mene. Eiköhän se sieltä jossain vaiheessa poistu. Nauti siihen asti 😉

Vastaa