Laskussa virhe

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Minäkin avaudun virheestä. Uusimmalle laskulleni on merkitty Urhon matsista 12 euroa 30.10. mutta olen aika varma, että sitä tarjouskampanjaa, olikos se nyt 4 euroa per matsi, jatkettiin lokakuun loppuun asti. Kuis o?

5 kommenttia

Moi jaksulaa,
Tarjouskampanja päättyi jo 4.10. Sen jälkeen on matsit menneet normaalihinnoin. Toivotaan että saataisiin pian uudelleen vastaavanlainen kampanja, kysyntää näille on kyllä!

Korjaan, sehän taisi olla 2 euroa.



viewtopic.php?f=69&t=10295#p46195




Edit: siis näin:












Heikki- kirjoitti:


SM-liiga Kausikortti sisältää tarkasti ottaen SM-liigan runkosarjan ottelut (poislukien Nelosen kuukauden peli, n. 1 ottelu/kk), villikortti -kierroksen, neljännesfinaalit ja osan semifinaaleista kaudella 2012-2013 sekä Sonera URHOtv Total -kanavapaketin.

Yksittäisen ottelun 2€ tarjous on voimassa 13.9.-31.10.2012 Soneran Koti TV -palvelussa. Mikäli Koti TV -palvelu kotoa jo löytyy, ei muita kuluja kausikortin tai yksittäisen ottelun maksun lisäksi tule.

Hei jaksulaa!

Kampanjaehtoja on muutettu, ja kampanja loppui siis jo 4.10. toisin kuin aiemmin on ilmoitettu. Kaikki mainokset kyseisestä kampanjasta pyydettiin poistamaan, mutta Sonera.fi:llä oli vielä 5.10. virheellisesti tuo aiemmin ilmoitettu päättymispäivä, ja tämän mukaisesti olemme antaneet virheellistä tietoa myös täällä palstalla. Pahoittelemme tilannetta!
Muistin tuon edellisen viestin lähettämisen jälkeen, että neljän euron hinnalla tuon kyllä ostin silloin katsottavaksi. Muut pelit oli merkitty 12 euron hintaisiksi, mutta Pelicans-TPS oli 4 euroa. Miksi näin?
jaksulaa: Kuullostaapa mystiseltä! Tosiaan kaikki pelit piti olla tämän 12e/kpl ja jos jotain muuta on näkynyt, uskoisin, että kyseessä on ollut harmillinen virhe. Vien toki tästä asiasta palautetta eteenpäin.
Jos haluat asiasta vielä Asiakaspalvelumme kanssa keskustella, otathan yhteyttä!

Vastaa