Liittymä suljettu

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei,

Liittymäni on suljettu maksamattomien laskujen vuoksi. En pääse laskuarkistoon näkemään avoimia laskujani. Eilen maksoin 4erää (2 teille, 2 sergel perintään). Näettekö onko vielä jokin lasku auki??

7 kommenttia

Hei emlu

Olitkin ollut yhteydessä jo meidän asiakaspalveluun asian selvittämiseksi! Pahoittelut etten ehtinyt asiaasi vastata tätä kautta.
Eipä näytä kuitenkaan liittymä aukeavan vaikka kaikki laskut maksettu!
Hei emlu! Ensinnäkin pahoittelut erittäin myöhäisestä vastauksesta! Huomasin, että liittymä oltiinkin jo aukaistu eli asia lienee kunnossa.
Hei,

Minunkohdalle tuli työttömyys ja ajattelin että jos olisi mahdollista sanoa irti tuo tv-palvelu mutta pitää laajakaista-palvelut jotta pääsee internettiä käyttämään.

Onko mahdollisuus sanoa irti siis tuo SoneraViihde-KotiTV-palvelu mutta kuitenkin pitää tuo laajakaista jotta pääsen nettiin.

Miten pitäisi menetellä?

Ei tunnu kovin mielekkäältä maksaa tuosta SoneraViihteestä kun on työtön. Tuntuu luksuksesta ja luksukseen ei ole varaa.

Terveisin,

Kaj
Hei bergka-22

Nässä asioissa kannattaa ottaa yhteys suoraan asiakaspalveluun ja keskustella tilanteesta sitä kautta.
Moro!

Liittymäni suljettiin, koska laskuja oli maksamatta. Kaikki kuitenkin maksettu yli kolme arkipäivää sitten, eikä liittymäni aukea. Mikä tässä nyt kestää?
Hei kaakki,

Vilkaisin tietojasi ja näyttäisi siltä että pieni summa laskuista on vielä maksamatta tai se ei vielä näy meidän järjestelmässä. Voisitko olla yhteydessä vielä meidän asiakaspalveluun niin saat tarkemmat tiedot asiasta. Voit lähestyä meitä myös tämän asian suhteen myös facebookin kautta privaviestillä mikäli se onnistuu!

Vastaa