Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
traxide_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Liittymän nopeuden nostaminen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei!

Olen maaliskuussa hankkinut 1M yhteyden ja minulla on siis luonnollisesti tuo 18kk määräaikainen sopimus. Olisin kuitenkin kiinnostunut kokeilemaan nopeampaa nopeusluokkaa, kun nyt on näitä tarjouksia. Kyselisinkin siis, että mitähän tarjouksia nyt siis "jäisi käyttöön", kun hankkiessani liittymän saan tarjouksena -10% alennusta joka kuukausi 18kk ajan (maksan tällä hetkellä siis 33,20 € kuukaudessa).

Omien sivujen nopeuden nostossa näyttää hinnaksi esim. tuolle 8M yhteydelle 48,90 €, mutta paljonko se sitten olisi näiden tarjousten jälkeen? Vaikuttaako tuo nykyinen -10% tarjous myös tuohon 48,90 € hintaankin sitten?

EDIT: Lueskellessani palstaa läpi, pisti silmääni tämä aihe: viewtopic.php?f=52&t=620 ja etenkin tuo:

Vaihtoehtoisesti voit saada 24M/1M sekä Varmuuskopio-palvelun yhteishintaan 39,90€/kk, mikäli vain tuo 24M yhteys on osoitteeseesi mahdollista toimittaa, eli jos linjan pituus sen sallii.


Koskeeko tämä siis vain heitä, jotka muuttavat laajakaistasopimuksensa määräaikaiseksi ja nostavat nopeutta? Kun samassa ketjussa kuitenkin muut käsitellyt tarjoukset nopeuden nostoon ovat käsittääkseni näitä määräaikaisenkin sopimuksen tehneille suunnattuja tarjouksia?
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Jos laajakaistaliittymässäsi on tällä hetkellä määräaikainen sopimus ja sen mukanaan tuoman 10% alennus hinnassa, säilyy 10% alennus myös liittymän nopeutta nostettaessa. Määräaikaisen sopimuksen aikana liittymän nopeusluokkaa voi nostaa, mutta ei laskea.

Maksimi liittymänopeus + Varmuuskopio yhteyshintaan 39,90 euroa/kk edelleyttää uuden 18 kk määräaikaisen sopimuksen tekoa, joten tarjous on voimassa vain uusille liittymille tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella oleville liittymille.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut