Liittymän sähköposti "palvelun" ongelmat

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 15 katselukertaa

kun kirjaudun liittymän "omille sivuille", niin näen lähetetyt sähköpostit mutten pysty näkemään saapuneita sähköposteja, vaan saan vikailmoituksen
"
Virhe palvelussa Palvelussa tapahtui virhe. Yritä uudelleen painamalla alla olevaa 'Palaa'-linkkiä. Jos palvelun käyttö ei kuitenkaan onnistu, ota yhteys Soneran asiakaspalveluun (0200 17000).
"
lisäksi osa minulle lähetetyistä sähköposteista ei ole koskaan tullut perille vaan ovat kadonneet kokonaan. puhelin"palvelu" on tietysti mitä on automaattisine ajanhaaskauksineen ja on luonnollisesti auki virka-aikoina eikä minkäänlaista viikonlopun ajan päivystystä ole.

Vika on ollut nyt päällä perjantaista asti ja enkä ole päässyt puhelinpalvelussa puhumaan asiakaspalvelijalle.

Ylläpito voi tämän nähdessään otta yhteyttä vikapalveluun josta ottanevat yhteyttä tai edes katsovat ensin missä vika on.

Avutonta touhuilua soneralta, ei ole oikein varaa pitää näin epäluotettavaa palvelua työpostina.

8 kommenttia

Hei 3345rpm! Sähköpostin lukeminen Omilla Sivuilla ei tällä hetkellä toimi kaikilla käyttäjillä. Vikaa tutkitaan parhaillaan. Asiasta löytyy lisätietoja Häiriötiedotteista ja ilmoittelemme myös tänne, kun vika saadaan korjattua. Pahoittelut aiheutuneesta harmista.
kiitos vastauksesta, eli asiakaspalvelussa onkin joku paikalla ? puhelinjonossa tänään yli puoli tuntia kunnes riitti.

millä tunnuksilla https://webmail.inet.fi palveluun pääsee, omien sivujen tai laajakaistan salasana ei tunnu kelpaavan ?
Palveluun kirjaudutaan sähköpostin tunnuksilla, jotka olet saanut laajakaistanliittymän hankinnan yhteydessä joko postitse tunnusvahvistus-kirjeessä, tekstiviestitse tai sähköpostitse. Mikäli salasana on hukassa, voit tilata uuden täältä. Tarpeen vaatiessa voit myös olla yhteydessä tekniseen asiakaspalveluumme numeroon 0206 90101.
Sähköpostipalvelussa ollut vika on nyt korjattu. Pahoittelut vielä aiheutuneesta vaivasta.
Johannes kirjoitti:
Sähköpostipalvelussa ollut vika on nyt korjattu. Pahoittelut vielä aiheutuneesta vaivasta.


Vika uusiutunut täsmälleen samanlaisena. Lisäksi ilmeisesti roskapostisuodattimenne, tai jonkun muun vian, takia osa lähetetyistä viesteistä on jäänyt saapumatta.

Pahoittelut ei paljon auta kun menee aikaa ja vaivaa täysin turhaan.

Käsittämätöntä, ettei edes e-mailia pystytä pitämään toimintakykyisenä.
Hei 3345rpm!

Vika on tiedossamme ja sitä korjataan parhaillaan. Pahoittelen tästä aiheutuvaa vaivaa ja harmia.

Sähköposti toimii normaalisti webmailin kautta osoitteessa: webmail.inet.fi.
Hei!

Ongelma on saatu ratkaistua ja sähköpostipalvelut toimivat tällä hetkellä normaalisti.

Mikäli vikaa vielä esiintyy, olettehan yhteydessä Tekniseen Asiakaspalveluumme (0206 90101, mpm/pvm, ma-pe 8-20, la 9-16.30).
Ok, kiitos

Vastaa