Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
anthal_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Liittymän siirto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei.

Vaihdoin eilen (16.12.) Tele Finlandin liittymän Soneran Sopivaan (Suurenmoinen) hyvän tarjouksen osuttua kohdalle. Sain varsin pian tilauksen jälkeen viestin, jossa kerrottiin numeron siirtyneen Soneralle. Puhelimeni näyttää silti vieläkin että verkkona on Tele Finland Soneran sijaan, eikä uudelleenkäynnistäminen auta asiaan. Laittaessani datayhteyden päälle, näyttää se kuitenkin 4G:tä Tele Finlandin 3G:n sijaan, aivan kuten pitäisikin. Myös Omilla Sivuilla liittymätiedot näyttäisivät olevan oikein.

Pakettiin kuului myös Spotifyn 3kk Premium-jäsenyys, jota varten syötin tilauslomakkeeseen sähköpostiosoitteen ja haluamani käyttäjätunnuksen. Spotifyn käyttäjäsivujen mukaan tilissäni ei ole kuitenkaan tällä hetkellä Premium-jäsenyyttä.

Saisinko mahdollisimman pian selvityksen näihin ongelmiin.

-Antti
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei anthal! Sinulle on nähtävästi tehty ns. brändinvaihto, jolloin liittymä siirtyy TF:ltä Soneralle, mutta sim-kortti pysyy samana. Tämän vuoksi puhelimessa lukee edelleen Tele Finland. TF on Soneran tytäryhtiö eli ne kummatkin käyttävät samaa verkkoa.

Tarvitsisimme tarkempia tietoja, jotta voimme tarkistaa tilanteen Spotifyn osalta. Voisitko laittaa meille yksityisviestiä Facebookissa? Laita viestiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoite sekä haluamasi käyttäjätunnus.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut