Liittymän vaihto TeleFinlandilta

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Vaihdoin vastikään liittymän TeleFinlandille, usean tyytyväisen vuoden jälkeen toisaalla. Taustalla oli ajatus netin nopeuden nostamisesta. Noh, onnistuihan tuo muuten ihan hyvin, mutta työpaikalla on onneton signaali, pari kertaa puhelinta taskusta otettaessa ei yhteyttä ollut ollenkaan. Aikaisemmin puhelimeni näyttänyt täysiä palkkeja melkein kaikkialla, junailua lukuunottamatta.

Tulin katsomaan kuuluvuuskarttaa ja samalla, kun löysin työpaikkani aidon 4G:n alueelta, näin tarjouksen Sopiva Superista, joka hyvin pitkälle samanlainen ja hintainen kuin tilaamani tekstiviesti+täysi netti TeleFinlandilta (mitä nyt puhetta enemmän, mutta sille ei niin käyttöä). Ajattelin testata, että koska uusi puhelin on muutenkin ostoslistalla, niin tilaanpa tuon liittymän, selvitän minkä puhelimen ostan, ja katson toimisiko sillä paremmin.

Asiaan: Verkossa tuo vaihto ei onnistunut (valitse TeleFinland, mutta sellaista vaihtoehtoa ei ole), joten soitin ja kysyn nyt, että ymmärsinkö oikein asiakaspalvelun vastauksen: eli että en voi tuohon tarjoukseen vaihtaa, vaan minun on vaihdettava operaattoria?

1 kommentti

Hei unregistered!

Super tarjous on kyllä erinomainen, mutta se ei harmittavasti koske Tele Finlandilta siirtyviä liittymiä. Entä jos ottaisit ihan uuden numeron meiltä niin saisit hyödynnettyä tuon tarjouksen? Uuden liittymän avaajana voisit sen hyödyntää.

Vastaa