Liittymien kaupanpäälliset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Hei,

Minulla on nimelläni Soneralta 2 puhelinliittymää, 1 laajakaista, 1 liikkuva netti, 1 viihdepaketti ainakin liekö vielä jotain muutakin....
Kysymykseni on seuraavanlainen: Montako Spotify etua minulla on käytössäni sekä milloin voin viimeistään aktivoida ne, esim. voinko aktivoida niitä putkeen.?Kuinka kauan tuo liikkuvan netin puolen vuoden F-Secure lisenssi on voimassa ? Eli voinko aktivoida sen esim. vuoden kuluttua ?

3 kommenttia

Hei manu99!

Spotify tarjouksen voit kytkeä kaikkiin matkapuhelinliittymiisi, nettitikkuliittymään sekä laajakaistaliittymään. Yhteensä siis neljään liittymään. Tarjous päättyy tänään, joten vielä tämän päivän aikana voit tilaukset tehdä.

Tietoturva on kytketty Liikkuva Netti -liittymään ja sen voit ottaa käyttöön silloin kun sinulle itselle se parhaiten sopii. Jos liittymä on voimassa, on silloin tietoturvakin. Muuta aikarajaa palvelun käyttöön ottamiseksi ei ole. Voit siis hyvin aktivoida palvelun vaikka vuoden kuluttua jos kyseinen liittymä on vielä silloin voimassa.
Hei,

En ymmärtänyt tuota Spotifya - eli voinko aktivoida niitä esim. "putkeen" tai vaikka kaikki huomenna / vuoden kuluttua samaan aikaan ?
T:Marko
Heippa manu99,


Jokaiseen liittymään on etu kytkettävissä, kuitenkin eri käyttäjätunnuksella.
Edun voit kytkeä haluamaasi ajankohtaan, mikäli tarjous on voimassa.

Spotify-edun tarjousjaksoa pidennettiin 10.6 saakka, joten siihen saakka tämä on kytkettävissä.

Mikäli liittymällä on jo voimassaoleva Premium, etua ei voi hyödyntää tähän.

Vastaa