Lisäantenni + viive/ping

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 17 katselukertaa

Hei,
Hain vastikään uuden Huawei B593 ja siihen Soneran Aito 4G Max. Kotoani saan laitteeseen 4/5 tolppaa. Onko hyvällä lisäantennilla mahdollista saada signaali 5/5, sekä voiko viivee laskea paremman yhteyden ansiosta?

Asun kerrostalossa, ja ajattelin pistää ikkunan läheisyyteen vastaavanlaisen lisäantennin, ikkunan väliin tai heti sen ulkopuolelle jos mahdollista:
http://www.4g-netti.fi/4g-antenni-huawei-b593.html

3 kommenttia

Hei ashtonw!

Ihan hyvät tolpat kuullostaa olevan jo nyt mutta kokeile ihmeessä lisäantennia. Ihan varmasti en osaa sanoa onko siitä apua, mutta kannattaa testata. Sillähän se parhaiten selviää. Näyttäisi olevan kahden viikon palautusoikeuskin noilla antenneilla joten tilaa testaukseen!
Minulla on myös vastaava Huawei ja 4G sopimus, tosin vielä kokeilussa muutaman päivän. Tolppia on 1 ja joskus kaksi. 3 tai enemmän ei koskaan. Nopeudet jotain 15-21/1-3. Omat ulkoiset antennit kiinni; tosin samat palkit ilman niitäkin. Eikä tunnu reitittimen sijainnilla olevan juurikaan vaikutusta.

Tolppien puutteestako nopeus kärsii?
Hei hannusaine,

Oletko tuolloin H+ vai LTE verkossa?

H+ tuo vaikuttaisi hyvälle nopeudelle, mutta LTE:ssä sinun pitäisi pystyä parempaan, minkäslaiset vasteajat sinulla on ?

Vastaa