Lisäpalvelujen muutoksia.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Meillä on tällä hetkellä 24/1 megan ADSL liittymä johon kuuluu Soneran tietoturva ja Nettiarkisto. Euroa paria matalampi hinta houkutteli siirtymään 8 megan liittymästä tuohon, jota puhelinmyyjä kehui ja sopimukseen kuului nuo edellämainitut. Noin neljän kuukauden käytön jälkeen olen huomannut noiden lisäpalvelujen olevan kohdallani täysin turhia ja lähes käyttämättömiä. Onko mahdollista luopua noista lisäpalveluista vaikka sopimus on voimassa. Laskeeko hinta, kun nyt maksan näistä kaikista sen 39.90e/kk? Tai voiko nuo kohdallani turhat lisäpalvelut vaihtaa tuohon houkuttelevaan Koti TV pakettiin. Ja hinta olisi sen 39.90e/kk? Käyttäisikö Koti TV kohdallani unicast vai multicast tekniikkaa? Voinko surffailla netissä kaikessa rauhassa, vaikka vieressäni katsellaan telkkaria Koti TV:n kautta, ilman minkäänlaisia häiriöitä kuvassa taikka koneella surffatessa?

3 kommenttia

Tietoturva plus (tietoturva + nettiarkisto) on mahdollista irtisanoa liittymältäsi. Palvelu on sinulle maksuton 24kk sopimuskauden ajan, jonka vuoksi sen poistaminen ei vaikuta liittymän hinnoitteluun. Halutessasi voit päivittää sopimuksesi Viihdepakettiin. Tällä hetkellä osoitteeseesi saatava KotiTV:n tekniikka on unicast, joka tarkoittaa, että KotiTV:n käyttö vaikuttaa nettisurffailuun. Tiedossa ei ole, onko tekniikan parannusta multicastiin tulossa lähiaikoina.

Mikäli haluat tehdä muutoksia liittymäsopimukseesi, otathan yhteyttä Myyntipalveluumme p.0800 133133 (ma-pe 8-20, la 9-16.30). Sitä ennen voit käydä tutustumassa sivustollamme Viihdepakettiin tarkemmin.
Voinko vaihtaa tuon Soneran Peruspaketin tuohon tavalliseen Sonera Laajakaistaan alk. 19.90e johon kuuluu wlan modeemi, vaikka 2 vuoden sopimus on vielä voimassa. Onko Soneralta saamaa modeemia pakko käyttää?
Muutos viittaamaasi kampanjaan (8M Adsl 3kk 19,90e 21kk 29,90e + wlan-modeemi) ei ole mahdollinen voimassa olevan määräaikaisen sopimuksen vuoksi.

Vastaa