Liv ei näy

  • 11 December 2014
  • 11 kommenttia
  • 46 katselukertaa

Liv lakkasi iltapäivällä näkymästä. Epg tiedot tulevat vain. Aamupäivällä kanava vielä näkyi. Koetin ottaa virrat pois ja kanavahakua mutta ei auta. Missä on vika? Auttakaa!

11 kommenttia

Kannattaa vielä resetoida sovitin tehdasasetuksille ja hakea kanavat uudelleen. Jos kanava ei vieläkään näy, kannattaa jättää vikailmoitus Sonera Vikapalvelun numeroon 020 690101 (mpm/pvm).

T. Lauri
Sonera Asiakaspalvelu
Lisään aiempaan vielä että Liv-kanavan häiriö on huomattu keminmaasta. Ympärikaupungeissa torniossa ja kemissä kanavalla saattaa olla sama häiriö. Hain kanavat, tarkistin johdot,liitännät ja hain tehdasasetukset ja vieläkään ei auta.



Kanava ei näy ja EPG-tiedot vain näkyvät. Jos muilla on sama ongelma kertokaa tänne välittömästi.


Liv lakkasi eilen tiistaina 9.3.2010 Klo 15:30 jälkeen näkymästä.
Voisiko sonera tehdä asialle jotain? 🙂
Ei näy Kemissä ainakaan sillä alueella jossa asun niin Liv ollenkaan! Eilen soitin soneran vikailmoitukseen illasta ja ilmoitin asiasta mutta vielä ei näy koko kanava. Olen kokeillut kaikki tehdasasetuksita lähtien mut kanava ei kummiskaan näy!!!
Sama täällä ja ei näy vieläkään.
Saisi jo se liv näkyä.
Kemin kaapeli-tv -verkkomme alueella on tänään havaittu vikatilanne Liv -kanavan toiminnassa. Ongelma on tällä hetkellä selvityksessä.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu
Vihdoin viimein. Toivottavasti saatte korjattua.
Nyt liv taas näkyy. Missä oli vika kun se ei näkynyt?
Tarkempia tietoja LIV-kanavan näkymiseen liittyvästä viasta Kemin alueella ei valitettavasti ole kerrottavana.

T. Lauri
Sonera Asiakaspalvelu
Tämä häiriötilanne oli tietojemme mukaan korjattu 15.3.2010 mennessä verkkomme puolella tehdyillä korjaustoimenpiteillä.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa