Loistava Koti-tv

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Kiitokset ensiksi Soneralle Koti-tv palvelusta! Vajaan viikon on Koti-tv ollut ja laitteet ovat toimineet moitteetta.

Ainut harmittava seikka oli että ei saanut omaan osoitteeseen tallentavaa boksia, mutta tästäkin olinkin ollut asiakaspalveluun yhteydessä. Toivottavasti jossakin vaiheessa sen saisi, vaikkakaan ei ole niin välttämätön.

7 kommenttia

Mukava kuulla, että KotiTV toimii sinulla hyvin! Verkkoja parannetaan alueittain koko ajan. Tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota KotiTV-palvelu paremmalla tekniikalla (=multicast) kaikille saatavuusalueen piirissä oleville liittymäasiakkaillemme. Muutoksen jälkeen sinullakin on mahdollisuus ottaa tallentava digiboksi käyttöön. Siihen asti käytettävissäsi on kuitenkin verkkotallennusmahdollisuus.
Onko aikataulusta tietoa, miten verkkoa kehitellään ja milloin olisi mahdollisuus tallentavaan boksiin?
Hei! Pääsenkin kertomaan sinulle hyviä uutisia. Alueellesi on tulossa tekniikanmuutos tämän kuun loppuun mennessä. Heti ensi kuun alusta pääset halutessasi tilaamaan itsellesi tallentavan digiboksin KotiTV:llesi. Sinulle tullaan tekniikanmuutoksen myötä toimittamaan maksutta postitse myös uusi palvelureititin.
Tämä olikin hieno uutinen. Millä tavoin reititin poikkeaa nykyisestä? Nykyinen teiltäpäin tullut Zykel P 660HN. Mitä liitäntöjä on tallentavassa boksissa? HDMI:n määrä ja onko scartit?
Reitittimestä löydät tiedot täältä. Ja tallentavan digiboksin ominaisuudet täältä.
Kiitokset jälleen kerran loistavasta palvelusta!
Oho, täältäkö löytyy jopa yksi tyytyväinen asiakas. Samaa ei voi sanoa minusta.

Vastaa