Loppulasku ja e-lasku

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi!
Irtisanoin laajakaistaliittymän ja sain loppulaskun paperisena, maksoin sen heti mutta nyt huomasin että lasku on veliotettu e-laskuna uudestaan. Eli lasku on nyt maksettu kahteen kertaan. Voisitteko hyvittää summan?
Ja huomautuksena voisitte vastaisuudessa laittaa paperiseen laskuun huomautuksen että jos käytössä on e-lasku niin sitten ei paperilaskua tarvitse maksaa.

5 kommenttia

Hei Riki87!

Laitetaanpa asia kuntoon. Paperilaskun erittelyssä tosiaan näkyy vain se laskutettu aika, tuo lisäinfo on hyvä idea, laitanpa sen eteenpäin. Tiedä sitten millainen homma on käytännössä lisätä tieto viimeiselle paperilaskulle.... toivottavasti onnistuu.

Jos haluat summan takaisin tilille, niin laita meille Omilta sivuilta viestiä ja siihen mukaan tilinumero IBAN-muodossa. Toinen vaihtoehto on kohdistaa tuo ylimääräinen suoritus muille tuotteillesi, tuleville laskuille. Siihen riittää että ilmoitat asiasta palstalla.

Miten tehdään? 🙂
Hei!

Asiallista asiakaspalvelua, I like.
Miten menee kun tämä lasku oli 70€ mutta muut laskut on vain jotain 50€ joten miten ylijäävälle 20€ tapahtuu? Siirtyykö se sitten sitä seuraavalle laskulle?
Riki87: Juu, jos rahaa jää yli, menee se sitten hyvittämään seuraavaa laskua :)
Laitetaanko summaa kuittaamaan jo tätä uusinta, 14.11.14 erääntyvää laskua? Eli sitä ei näin ollen tarvitsisi erikseen maksaa? Ja loput menee sitten seuraavalle laskulle.
Hei!
Juu laitetaan jo tuohon 14.11.14 laskuun.
Kiitoksia hyvästä palvelusta.
Riki87: Ok, hoidettu 🙂 Eli nyt tuota uusinta 14.11. erääntyvää laskua ei tarvitse maksaa, vaan se kuittaantuu pois. Loput sitten seuraavalle laskulle.
Hauskaa viikonloppua sinne!

Vastaa