Lumia 800 multimediaviestit

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tersve.

Lumia 800 on siis puhelin ja pitkään jatkunut ongelma on tämä: En voi lähettää sillä kuvaviestejä enkä ryhmätekstareita. Kuvaviestiongelma on jatkunut nyt n. 2 kuukautta ja tekstiviestihomma alkoi reilu viikko sitten. Asetuksia en ole muutellut, lumiassa ei mitään pystykään muuttamaan käsittääkseni. Aiemmin ongelmana oli myös sähköpostipalvelimen pimeä yhteys, mutta se korjaantui itsekseen.

Kaipaisin ratkaisua tähän ongelmaan, koska käytän molempia ominaisuuksia melko paljon. Eikä autokaan toimiva ole, jos siitä on ohjaustehostin ja käsijarru rikki. :)

Thanks in advance.

edit: Vikapalveluun soitin jo 11.6., sieltä käskettiin vaihtamaan verkkoa, käynnistämään puhelin uudelleen, vaihtamaan verkko takaisin Soneraksi ja käynnistämään taas uudelleen. Ei auttanut.

4 kommenttia

Hei mantyomena!

Tässä apua, että saat kuvaviestit käyttöösi:

Asetuksia ei tarvitse LUMIA laitteessa erikseen tilata ja mikäli ne eivät toimi käydään asetuksista valitsemassa oikea operaattori jolloin asetukset aktivoituvat.

Verkkoasetus –> operaattori -> Sonera tai TF

Mikäli tuota verkkoasetus valikkoa ei löydy valmiiksi Lumia laitteesta niin sen voi ladata marcketplacesta. Ohjelman nimi on verkkoasetus.

Multsari asetukset laitetaan päälle laitteesta:

viestit->klikkaa alareunasta kolmea pistettä ja asetukset->valitse ryhmän multimediaviesti käytössä. Kannattaa vielä sammuttaa virta lopuksi laitteesta.

Jos ei vieläkään toimi:
Mene Marketplaceen -> näppää suurennuslasin kuvaa keskeltä alareunasta -> kirjoita hakukenttään VERKKOASETUS + enter -> laite hakee Nokian verkkoasetuspäivityksen (maksuton) -> Asenna päivitys Lumiaan.
Etsi laitteesta aakkoshakemistosta (2. aloitusivu) Verkkoasetus -kohta ja käy tarkistamassa, että valittu operaattori on Sonera -> Katkaise virta ja käynnistä uudelleen.

Toivottavasti saat puhelimesi näillä ohjeilla pelaamaan!
Ongelma korjaantui, kun poistin Verkkoasetukset-sovelluksen ja asensin uudestaan. Kiitos avusta!
mantyomena: Hieno homma, että sait viestit pelaamaan. Toivotan sinulle mukavia kesäkuvia!
tämä toimi minullekin niin että poistin verkkoasetukset appiksen ja asensin uusiksi sekä buuttasin laitteen. outo bugi.

Vastaa