Lumian akku

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onkohan Lumiani akku viallinen, kun se yölläkin valmiustilassa ollessaan kuluttaa akusta 35% seitsemässä tunnissa? Eli koko akku tyhjenee valmiustilassa noin 20 tunnissa. Nokian ilmoituksen mukaan enimmäisvalmiusaika on jopa 335 tuntia! Diagnostic Tool näyttää akun purkuvirraksi vaihtelevia lukuja, pienimmillään noin 120 mA. Mitään muita sovelluksia ei ole tällöin käynnissä Puhelimessa on uusin ohjelmistoversio, ja mitään taustatehtäviä ei ole päällä eikä myöskään paikannus.

3 kommenttia

Moikka olankila,

kertomasi kulutus ei tosiaan kuulosta valmiustilakulutukseksi enää ihan normaalilta. Jos puhelimesa ei tosiaan mitään sovelluksia mielestäsi pitäisi olla päällä, kannattaa olla yhteydessä Nokian tukeen ja tarvittaessa käyttää puhelin huollossa.

Yleisiä vinkkejä virransäästöön löytyy esimerkiksi Nokian sivujen kautta täältä.
Ei taida tosiaan olla normaalia, että puhelimesta, jossa ei ole virta päällä ollenkaan, häviää yön aikana akun varauksesta noin neljäsosa?
Moi!

Akusta aina häviää virtaa oli laite päällä tai ei. Tosin ei pitäisi hävitä kylläkään noin nopeasti. Sinuna kysyisin asiaa Nokialta ja veisin tarvittaessa huoltoon.

Vastaa