MTV fakta

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Mihin katosi MTV fakta kanava? Olen tehnyt nyt 2 kertaa kanavahaun ja en saa sitä näkyviin enää millään. Kuinka löytyisi lempikanavani jälleen?

4 kommenttia

Hei markankolo.

MTV-paketista on 31.3.2014 poistettu kolme kanavaa joista yksi on juuri mtv-fakta kanava. Asiasta löytyy myös tiedote Soneran sivuiltamme. Löydät sen tästä.


MTV Total -paketista poistuu kolme kanavaa
MTV on päättänyt poistaa MTV Total -paketista MTV Sarja-, MTV Komedia ja MTV Fakta XL -kanavat. Kanavat poistuvat kaikilta operaattoreilta vähäisen katselun vuoksi 31.3.2014.

MTV perustelee kanavien poistumista näin:

”Näiden kanavien katselu on jäänyt muita MTV Total -paketin kanavia vähäisemmäksi, ja MTV aikookin jatkossa panostaa eniten katseltujen kanavien sisältöihin sekä uusien katselutapojen kehittämiseen”

Kanavien poistumisella ei ole vaikutustu kanavapakettien hintoihin.
Aloittaja kyseli kylläkin MTV Faktaa, eikä MTV Fakta XL kanavaa. Luetun ymmärtäminen...
Hei JuhaS65!

Kiitos tarkennuksesta. Fakta XL on tosiaan poistunut kanavavalikoimasta, mutta Kaapeli Tv asiakkaille pelkkä Fakta pitäisi löytyä kanavapaikalta 34.
Fakta on todella erinomainen kanava, erityistä plussaa ID investigationilta ostetuista ohjelmista ja laadukkaista rikos- ja asiadokumenteista. XL:n poistaminen oli myös fiksu ratkaisu: määrän sijasta laatua.

Vastaa