MTV3 Kanavapaketin ja C Moren yhdistyminen

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Viite: MTV3 Kanavapakettti ja C Moren Kanavapaketit yhdistyvät 1.12.2012 -asiakastiedote

Hei,

Olen jo vuosia ollut tilaajana Canal+ Film- ja nyt uudella nimellä olevassa C More Film -kanavapaketissa. Nyt tämä kanavapaketti on osa MTV3 Total -kanavapakettia, jonka tutustumisjakso kestää tammikuun 2013 loppuun.

Onko teillä teknistä mahdollisuutta sulkea nämä vielä maksutta näkyvät lisäkanavat ennen tutustumisjakson loppumista?

Haluan siis edelleen katsoa vain C More Film -kanavapaketin kanavia.

4 kommenttia

Hei pelikaa10,
Mtv3 Total paketissa saat kaikki C-more Total ja Mtv3-paketin kanavat käyttöösi, ja koko paketin hinta on vain euron korkeampi kuin nykyinen hintasi!
Jos kuitenkin tutustumisjakson aikana tulet siihen tulokseen, ettei tämä uusi paketti ole sinua varten, et ole siihen mitenkään sidottu. Voit ottaa yhteyttä meihin niin tehdään tarvittavat toimenpiteet jotta käytössäsi jatkossakin on ainoastaan C More film-paketti. Soita Asiakaspalveluumme p. 020017000, mutta tutustu ihmeessä ennen sitä Mtv3 Totalin tarjontaan kun kanavat vielä kuitenkin maksutta ovat tarjolla 🙂
Hei,

Soitin asiasta asiakaspalveluluunne hyvissä ajoin joulukuun puolella. Sovimme henkilön N.N. kanssa siten, että minun ei tarvitse katsella MTV3 Kanavapaketin kanavia tutustumisjaksoa loppuun, vaan homma hoituu kuntoon alkaneen tammikuun alusta. Kuntoon hoitumisella tarkoitan siis vain C More Film -kanavapaketin parissa jatkamista.Tässä samassa yhteydessä totesimme C More Film -kanavapaketin hinnankin pienevän mukavasti.

Arvaatkin asiani eli vielä ei ole tapahtunut mitään. Miksi homma ei ole kunnossa?

Tulen lankoja pitkin, jos tuleva maksu-TV:n laskukin on entisen suuruinen.
Moi pelikaa10,
Täällä näkyy että sinulle on päivitetty C More Film alkaen 31.12.2012 hintaan 14,95e/kk, pitikö ollakin näin? Jos nuo Mtv3 Totalin tutustumiskanavat kuitenkin edelleen näkyvät sinulla, voi olla että valtuutuksen päättymisessä on mennyt aikaa eikä kanavat ole pimentyneet välittömästi, jostain syystä näin välillä tapahtuu. Laskulle ei korkeampaa paketin hintaa ole menossa, vaan tosiaan tuo 14,95e/kk.
Hei,

Tässä Mialle vahvistus ja samalla Kiitos kommenteista. Sain tänään laskun, jossa kanavapaketin euromääräinen veloitus oli juuri kertomasi mukainen. Kanavat pimentyivät viiveellä, mutta kumminkin.

Olen nyt tasapainossa asian kanssa 🙂

Vastaa