MTV3 SPORT ja Eurosport 2

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Isöäidilläni on mtv3 sport - paketti 17.10. tilattu Expertin liikkeessä. Siihen tulee ilmeisesti eurosport kaupanpäällisenä. Tämä näkyy hyvin.
Hän haluaisi myös eurosport 2 - kanavan, ilman mitään HD - päätteitä.

17.10.2013 isöäiti kävi siis tilaamassa mtv3 sportin (19,95 e/6 kk), ja kysyi myös eurosport 2 - kanavasta ja hänelle luvattiin että kanava näkyy. Ei ole näkynyt, tv sanoo 'pääsy evätty', kun kanavaa koittaa katsoa.

Kävin itse tänään 4.11. nimenomaisessa expertin liikkeessä kysymässä asiasta ja he totesivat, että heillä ei missään paketissa ole eurosport 2 -kanavaa valittavissa. Vain eurosport 2 HD. Pahoittelivat turhia lupauksia ja ohjeistivat olemaan yhteydessä Soneraan, jotta voitte 'säätää sen siellä näkymään'.

Mitään dramaattista tässä nyt ei ole käynyt, isöäiti on hyvin tyytyväinen muihin paketin kanaviin, mutta tiedustelen nyt, saako eurosport 2 kanavaa näkymään samaan hintaan samaan pakettiin?
Kiitos etukäteen.

1 kommentti

Hei jennaH

Ikävä kyllä MTV3-Total pakettiin ei kyseinen Eurosport 2 kanava kuulu. Eurosport 1 kuuluu kaapelikortin kuukausihintaan näkyväksi ja Eurosport 2 kanava on valittavissa (joko normaalina kanavana tai HDna) Sonera Mix-M ja Mix-S paketeissa.

Mitä kanavia isoäitisi eniten katsoo? Mikäli tuo Eurosport 2 kanava kiinnostaa ja muutkin katseltavat kanavat löytyvät MIX-M paketista, voisimme vaihtaa paketin siihen? MIX-M kanavapakettiin kuuluu 10 kanavaa ja siihen valittavat kanavat löydät täältä

Vastaa