MTV3 tallennus

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Onko tämä tekninen vika vai pitääkö todellakin hommata joku uusi digiboxi jos haluaa tallentaa maikkarin ohjelmia?!
Sonera ilmeisesti veloittaa kyseisestä digiboxista jotain lisähintaa?

6 kommenttia

Täälläkin vikaa mtv 3 tallenteissa(tämän illan tallenteissa) , valittaa virhekoodi 525, muut tallenteet näkyy. Kuinkahan kauan vian korjaamiseen menee? Ärsyttää kun ei voi katsoa telkkarista mitä haluaa, millon haluaa, vaikka laitteet on!!!
Hei essi79 ja asiakkaanne! MTV3-kanavan verkkotallennuksessa oli eilettäin vikaa, mutta nyt pitäisi taas toimia. Pahoittelut tästä häiriöstä!
Eipä vaan toimi, samaa virhekoodi 525 valittaa. Pitääkö tehdä jotain toimintoja? Modeemista ja boxista oli yön virrat pois päältä.

Hetkeä myöhemmin: Resetoin modeemin ja reboottasin boxin eikä ne vieläkään toimi. Ketuttaa kyllä pahasti jos pitää ne netistä kattoa, 2,5h istua paskalla tietokonetuolilla tällä isolla vauvamahalla. Nyt jotain hyvitystä tulemaan, ilmasia leffavuokrauksia tms.
Vika on kyllä korjattu. Kokeiletko vielä käynnistää laitteet uudestaan ja tarpeen vaatiessa resetoi sekä digiboksi, että palvelureititin.
Eli painoin reitittimestä resettiä yhtäjaksoisesti reilun minuutin, sen jälkeen palautin boxiin tehdas asetukset, niin että se kysyi käyttiksen ja salasanan.
Ei toimi edelleenkään. Tältä päivältä tallennettu ohjelma toimii, mutta eiliset ei. Tappajan näköinen mies- ohjelman kohdalla ei edes näy voimassaolo päivämäärää, pelkkä piste.
Hei kaikille,

MTV3-tallennuksissa oli eilen illalla vikaa n. klo 18:30 alkaen. Vika saatiin korjattua n klo 22:00. Tuona aikana nauhoitetut ohjelmat eivät toimi vaikka ne listalta löytyvätkin vaan ne antavat juuri tuota virheilmoitusta 525. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Vastaa