Määräaikainen loppuminen ja sonera viihde

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Loppuipa tuossa helmikuun lopulla tuo määräaikainen laajakaista ja nyt huomasin että hinta pompsahti kolmestakympistä neljäänkymppiin. Oli nimittäin liittymä muuttunut sonera viihteeksi. Siis ilman mitään infoa. Eipä mitään digiboksejakaan ole postissa tullut. Eli maksanko nyt viihteen hinnan tästä pelkästä netistä? Onko tämä olevinaan joku vitsi? en tarvitse laajakaistan lisäksi mitään ylimääräistä palvelua. Eli onko mahdollista muuttaa normilaajakaistaliittymäksi ja ehkä hieman tarkistaa hintaa?

1 kommentti

Hei KrisV!

Liittymääsi ei ole kytketty Sonera Viihdettä, ainoastaan määräaikainen sopimus on päättynyt ja siitä syystä myös hinta on pompsahtanut entisestä. Laskun otsikko on kieltämättä hieman "hämäävä" koska siinä lukee maininta Viihteestä. Laskuriviltä voit kuitenkin tarkistaa ettei Viihdettä ole.

Mikäli teet uuden 24 kk määräaikaisen sopimuksen ilman Viihdettä, eli samalla nykyisellä nopeudella, saat kaistan ja tietoturvan hintaan 39,90 eur/kk. Toki samalla hinnalla ja edullisemminkin saisi sen Viihteen myös.

Vastaa