Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Isku_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Macbook + Zyxel P600 Wlan. Pätkivä yhteys/hidas internet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei..!

minulla on 24mb internetyhteys Zyxelin p-600 Modeemilla. Ongelma on se että kun käytän wlania Macbookin kanssa yhteys toimii erittäin hitaasti vähän väliä, ja katkeaa hetkeksi. Silloin kun netti katkeaa, kone ei myöskään automaattisesti yhdistä uudelleen wlaniin vaikka yhteys löytyy, vaan se täytyy itse käydä joka kerta liittymään verkkooni, onko tähän ratkaisua? suuret lataukset ovat suorastaan mahdottomia, etenkin kun se tapahtuu niiiiin hitaalla nopeudella.
olen juuri päivittänyt käyttöjärjestelmäni ja yritin päivittää modeemia mutta en löytänyt mitään googlesta, ainakaan macille, eikä ohjekirjastakaan ole apua.

Internetin selaus on hyvin hidasta, vaikka ei ole mitään muuta ohjelmaa/laitetta syömässä nopeutta. Latausnopeudet ovat huipussaan kun netti toimii, mutta varsinainen selaus on hyvin takkuista suurimman osan ajasta.


-Olen suojannut Wlanin joten sitä ei pitäisi muut pystyä käyttää. suoraan johdolla modeemiin yhdistäessä en ole saanut toimimaan, en oikeen halitse Os X:n asetuksien säätelyä.

-DSL valo palaa koko ajan, muut valot vilkkuvat aika vauhdilla.

-PS3 toimii erinomaisesti johdolla/wlan, ja myös psp wlanilla.


eli lyhyesti, Kuinka saan Macbookin toimimaan Wlanissa Pätkimättä luvatulla nopeudella, ja saako macin AirPortin kirjautumaan automaattisesti takaisin online tilaan?
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Mac -käyttöjärjestelmän vaatimien asetuksien osalta en valitettavasti osaa neuvoa tarkemmin. Tässä asiassa keskustelupalstan muut Mac-käyttäjät voivat pystyä paremmin auttamaan. Zyxel-laitteen päivitykseen liittyen voit kuitenkin löytää apua Zyxel-laitevalmistajan tuki-sivuilta.

Ongelma rajoittuneen jollain tapaa Macbookin asetuksien tai sen langattoman verkkortin puolelle, jos yhteys toimii tällä hetkellä hyvin wlanin kautta PS3 ja PSP-laitteillasi.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut