Matkapuhelinverkon ongelmat Velkuan alueella

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi!
Voisitteko korjata käyttämämme tukiaseman softan/laitteet/tms. Tänä kesänä ei matkapuhelinverkko ole datan osalta toiminut luotettavasti. Usein kesken surffailusession verkko pudottaa yhteyden jopa 10 minuutiksi Edgeen tai jopa GPRSään. Yhteyden katkeaminen voi tapahtua jopa 5-10 min välein. Kuitenkin kun yhteys toimii niin saamme jopa 4G yhteyden. Käytössämme useita laitteita (Lumia 1520, Ipad Air, iPhone 5s), joilla kaikilla sama ongelma, joten tämä viittaisi tukiasemaongelmaan...
Lisäksi kun yhteys saadaan niin data liikkuu varsin hitaasti. Viime kesänä kaikki toimi hienosti ja pystyin jopa tekemään etätöitä, koska yhteys oli luotettava. Nyt en voi, koska yhteys ei ole enää luotettava.
Meidän koordinaatit, jotta voitte tarkistaa lähimmän tukiaseman saatte minulta sähköpostitse tms.

EDIT (21.7.2014): Meistä lähin tukiasema taitaa olla Livonsaarella tai Palvassa, jos nuo meiltä näkyvät mastot ovat Soneran.

3 kommenttia

Hei epmoj!

Kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä Teersalon tukiasemassa on häiriötilanne 3G-verkon osalta. Viankorjaustoimenpiteet ovat käynnissä ja toivottavasti häiriö saadaan poistettua mahdollisimman pikaisesti. Kun yhdessä alueen tukiasemista on häiriötilanne, aiheuttaa tämä mahdollisesti osaltaan kapasiteettiongelmaa muissa tukiasemissa.

Myös Velkuan (Palva) tukiasemassa on aikaisemmin tänä kesänä ollut ajoittaisia häiriötilanteita, mutta tämän tukiaseman osalta häiriöt on saatu poistettua.
Hyvä tietää, kiitos!
Hei epmoj!

Mikäli matkapuhelinverkon ongelmat eivät poistu lähipäivien aikana, voit ilmoittaa asiasta vaikka täällä Keskustelupalstalla. Toivottavasti häiriöt saadaan kuitenkin poistettua mahdollisimman pikaisesti, jotta etätöiden tekeminen taas onnistuu normaalisti.

Vastaa