Meitä iPhone 4-puhelimen odottajia on pilvin pimein.

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Meitä uuden iPhone4-puhelimen odottajia on pilvin pimein.
Minkä takia Sonera ei tiedota aikataulusta eikä julkaise ennakkotilaajalistaa?
Lehdistä voimme kuitenkin seurata, että myynti Suomessa alkaa 30.7.

Sonera kehuu julkaisevansa aktiivisesti aiheen tiimoilta uutisia, mutta samalla tällainen suuri organisaatio vetäytyy laumassa kesälomalle, jonka kestosta ei edes kerrota. Näin ajankohtaisesta eiheesta ei siis ole aihetta pysyä kartalla. Eikö sieltä todellakaan löydy ketään heinäkuun aikana kertomaan missä mennään? On ihan sama luvata RSS-tiedotteita, jos sellaisisa ei edes aiota toimittaa!

Oma iPhone 3g-mallini putosi 10.7. Iijokeen ja olen nyt mykän näyttöni kanssa täysi kädetön. Ei paljoa lohduta käyttää vanhaa Nokialaista korvikkeena.

Ihannemaailmassa voisi kuvitella, että monopoliasemassakin aito asiakaspalvelu ja aktiivinen tiedottaminen koettaisiin tärkeänä jo pelkän maineen ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Minkä ihmeen takia monet suomalaiset suuryritykset eivät ymmärrä mitä oikea asiakaspalvelu voisi parhaimmillaan olla ja mitä kaikkea hyvää sitä voisi seurata?

Joudunko hankkimaan iPhoneni ulkomailta?

Jorgen 19.7.2010

2 kommenttia

iPhone 4 asioita voi seurata täältä ja Soneran Facebook-sivuilta.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
"Olemme toimittaneet ensimmäisen erän iPhone-puhelimia. Tämä erä ei riittänyt kaikkiin perjantain tilauksiin. Seuraavasta erästä jatkamme perjantaina tehtyjen tilauksien toimittamista järjestyksessä."

Mutta riittivät komeasti kuitenkin lauantaina tehtyihin tilauksiin. Moni lauantaina tilannut sai puhelimensa tiistaihin mennessä. Käytetäänkö siellä veikkauksen arvonta konetta iphone 4 tilauksiin?

Vastaa