Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
duunari_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Miksi sähköpostit tulevat muutaman tunnin viiveellä?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moro. Tein tyttöystävälle toisen postilaatikon. Miksi hänen osoiteeseen lähetetyt sähköpostit tulevat välillä pari tuntia myöhässä? ESIM. posti lähetetään 9.00 ja viesti saapuu sähköpostiin 11.00. Jostain sähköposti osoitteesta posti ei tule ollenkaan perille.
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Suurin osa sähköpostiviesteistä kulkee parissa sekunnissa tai minuutissa lähettäjältä vastaanottajalle, mutta aina näin ei ole vaikka kaikki toimisikin periaatteessa normaalisti. Varsinaista maksimiaikaa viestin perille saapumiselle ei ole. Yleistä hitautta viestien vastaanotossa Soneran sähköpostissa ei ole eli ei ole vikatilannetta päällä.

Kadonneiden lähetettyjen viestien kohtalon selvittäminen aloitetaan yleensä lähettäjän puolelta. Ellei lähettäjä ole saanut joko omalta tai vastaanottajan palvelimelta viestin lähetyksen epäonnistumisesta kertovaa bounce-viestiä, on seuraava vaihe tarkistaa onko viesti lähtenyt lähettäjän käyttämältä SMTP-palvelimelta eteenpäin. Vastaanottajan palvelimen eli Soneran päästä voidaan tarkistaa onko viesti ikinä saapunut Soneran palvelimelle ja jos on, mitä sille on tapahtunut. Kadonneiden viestien metsästäminen vaatii hyvin tarkat tiedot lähetetyistä viesteistä.

Jos aiot tehdä sähköpostin toiminnasta vikailmoituksen, kerro tarkemmin mitä sen tulisi sisältää.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut