Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
usunden_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Minulle ei pysty soittamaan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei! Missä mahtaa olla vika kun itse voin soittaa mutta minulle soitettaessa tulee vain "puhelua ei saada yhdistettyä" tms herjaa. Tekstaritkaan eivät tule perille.

Yritin soittaa asiakastukeen, sieltä neuvottiin boottaamaan iPhone5 (minkä luonnollisesti olin tehnyt jo) ja lupasivat testata soittaa takaisin, mutta eihän se puhelu tietenkään yhdistynyt, ja nyt asiakaspalvelu on 16.30 lähtien suljettu maanantaiaamuun asti. Päivystävässä vikanumerossa ottavat vain laajakaista ja -lankapuhelinilmoituksia vastaan.

Tarkoittaa että saan puhelimen aikaisintaan maanantai-iltana uudestaan käyttöön, aika pitkä aika odotella apua...
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei usunden,

Onko asia saatu nyt kuntoon? Jos lisäät asiakasnumerosi tai puhelinnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin päästään kyllä asiaa vielä selvittämään tätä kautta.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut